Autor Zpráva
Taps
Profil
MOhl by mi někdo poradit jak bych mohl generovat konečnou tabulku týmů, kde by
bylo název týmu, skore a počet bodů

strukturu tabulky mám naásledující

id_domaci, id_hostu,vysledek_domaci,vysledek_hostu,body_domaci,body_hoste

Já vím že by bylo asi jednoduší to hromadně počítat ale já potřebuji mít uložené
odehrané zápasy a jejich skore

Nenapadlo mě jak vyřešit to když jednou bude celkem jako domácí a podruhé jako
hostující...máte někdo nějaký nápad..popř. lepší řešení.
Kajman_
Profil *
Zkuste prohledat diskusi. Řešilo se to tu několikrát, ale možná je to už více než rok. Je tam nutný union all, aby tam byl domácí i hostující tým.
Kcko
Profil
Bod 3 ---- kajmanova myslenka -- http://www.rjwebdesign.net/Blog/PHP/20080113-Generovani-Nejen-Fotbalov e-Tabulky
Taps
Profil
Kajman_
Kcko
díky oběma...
konkrétně se jednalo asi o toto http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=28&topic=6 3498
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.