Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Forrest Profil * |
#1 · Zasláno: 17. 7. 2008, 14:13:22
Mám na stanici s winXP nainstalovaný WAMP a nemám z této stanice možnost přístupu na internet. Chci se zeptat jak nejlépe zazálohovat DB a udělat z toho automatickou činnost. Našel jsem několik návodů např. využít masqldump jenže když zadám tohle echo exec("whereis mysqldump"); do php souboru na localhostu a spustím ho tak se neprovede nic.
|
||
Alphard Profil |
#2 · Zasláno: 17. 7. 2008, 23:54:13
neměl by být problém podívat se do něčeho již hotového, neodkazuji na phpMyAdmin, v tom by se to hledalo hodinu, ale phpMinAdmin by mohl posloužit dobře
|
||
Joker Profil |
#3 · Zasláno: 18. 7. 2008, 07:34:43
Forrest
V případě MySQL existuje ještě vcelku jednoduchá varianta: databáze jsou udržovány v několika souborech, tak prostě stačí někam překopírovat ty soubory. Ovšem z pohledu databází to není tak úplně "košer" operace. |
||
joe Profil |
#4 · Zasláno: 18. 7. 2008, 23:21:06
Joker
Kopírování souborů bych nevěřil už, takhle jsem si zkopíroval databázi s 20ti tabulkama a pak jsem se do 7 tabulek nemohl dostat. Docela mě to naštvalo... |
||
Str4wberry Profil |
#5 · Zasláno: 19. 7. 2008, 00:09:22
Že jsi kopíroval jen složku s databází v adresáři „data“?
|
||
joe Profil |
#6 · Zasláno: 19. 7. 2008, 16:09:22
Str4wberry
Zkopíroval jsem celou složku, kam jsem nainstaloval MySQL, pokud se data ukládají i jinam, tak to je má chyba (ale zálohu jsem měl i jinde:-), jen jsem zase musel zapojovat starý PC. |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0