Autor Zpráva
lukino
Profil *
Proč mi fce mysql_data_seek() vrací:

Warning: mysql_data_seek() [function.mysql-data-seek]: Offset 2 is invalid for MySQL result index 9 (or the query data is unbuffered) in /home/ftpsite/wolfcar.cz/www/pron.php on line 91

všechny parametry by měly být správně :-(

$sql_vyhledani_id = "SELECT * FROM objednavky_pujcovna";
$vyhledani_id = mysql_query($sql_vyhledani_id, $connect);
$cislo_radku = mysql_num_rows($vyhledani_id);
$radek = mysql_data_seek($vyhledani_id, $cislo_radku);
$id = mysql_fetch_array($vyhledani_id);
echo($id['id']);

díky ;-)
peta
Profil
$cislo_radku = mysql_num_rows($vyhledani_id);

radky v SQL
0 data...
1 data...
2 data...
pocet radku = 3
tvuj prikaz: hledej radek [pocet_radku cili 3], ale posledni radek ma cislo 2? buffer konci na cisle radku 2. Ale pocet radku je 3.

Pokud te zajima pouze posledni radek, mam pocit, ze je na to nejaka spesl funkce, pripadne serazeni opacne a pod.
Alphard
Profil
OMG :-) vybrat všechno kvůli 1 id :-)
jestli chce najít nejvyšší id, lze použít třeba
$res_id = mysql_query ("select max(id) from objednavky_pujcovna");
echo mysql_result ($res_id, 0, 0);
lukino
Profil *
děkuji
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0