Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Fojcek Profil |
#1 · Zasláno: 28. 8. 2008, 12:54:35
Snazim se zjistit, jestli jde prochazet databazi, co umozni lokalizaci podle IP navstevnika mych stranek, mym vlastnim skriptem. Nektere stranky nabizeji primo lokalizaci - pouzitim te databaze - ale zobrazuji vysledek podle sebe. Chci to na mou stranku - muj design, preddefinovana velikost okna atd.
Chtel bych vedet, jestli nevite nekdo, nebo je nekde popsano primo JAK z te databaze muze externi skript vytahnout udaje, a jak se k ni pripojuje ??? Diky moc. Moje stranka |
||
Fojcek Profil |
#2 · Zasláno: 28. 8. 2008, 12:56:52
Taky jde o to, ze moje stranky jsou ve trech recich a tudiz i vysledky provereni bych potreboval rozdelit podle $lang ...
|
||
Kajman_ Profil * |
#3 · Zasláno: 28. 8. 2008, 13:08:48
A nestačí kouknout, jaké jazyky má uživatel preferované v prohlížeči a podle toho přiřadit prvotní jazyk?
|
||
Fojcek Profil |
#4 · Zasláno: 28. 8. 2008, 13:21:59
Kajman_
Nee. Kazdy registrovany uzivatel ma v registracnich udajich, jaky se mu ma zobrazit jazyk. A navic: ja treba ze Spanelskeho prohlizece a registrovany v cestine - bys chtel, aby se mi to zobrazovalo spanelsky? ... Navic tim docela odbihame od tematu jestli jde prochazet databazi, co umozni lokalizaci podle IP navstevnika mych stranek, mym vlastnim skriptem |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
Fojcek Profil |
#5 · Zasláno: 7. 11. 2008, 03:56:59
Jo tak to uz sem vyresil, neni to potreba, narazil jsem totiz na super vecicku a linkuju odkaz na ni (meni se IP podle IP navstevnika v logu. Priklad: http://www.geoiptool.com/?IP=66.249.71.35
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0