Autor Zpráva
Perry
Profil
Vadí něčemu, když má tabulka cca. 50 sloupců ? :) Podle mě je to jedno, ale radši se ptám, abych nenapsal něco nepoužitelného
OnZ
Profil
Já bych řekl že je to jedno
Nox
Profil
Perry
Tak nevíme konkrétně, ale velké množství sloupců může (nemusí) vést k redundanci dat
Obecně je dobré mít rozděleny záznamy do více tabulek, ale bez konkrétnějšího popisu těžko řícz

Vadí to něčemu? Možná přehlednosti a ovladatelnosti pro vývojáře
Hugo
Profil
U MySQL je to imho jedno, ale třeba mssql už s tím může mít problémy.
Perry
Profil
No tezko do více tabulek rozdělím css styl (jednotlivé hodnoty pro napr. font-color, font-size apod., marginy atd.). Uživatel si sám upraví design. Původně jsem to generoval přímo do css souboru, ale to moc praktické nebylo (rychlé možná, ale pracovalo se s tím dost blbe)
ninja
Profil
Perry: a vy jednotlive css hodnoty pouzivate nejak separatne? Pokud je steny vzdy nacitate vsechny a neprovadite nad nekterymi dotazy, bylo by vhodnejsi je nacpat do jendoho sloupce.
Kcko
Profil
Tak v tom pripade by byla lepsi tabulka takto

CSS_vlasnost | hodnota | user_id | ...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: