| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| 4n60 Profil * |
#1 · Zasláno: 11. 10. 2008, 22:16:20
Dobrý den,
mám problém: na freehostingu od WZ jsem měl stránky s DB. Takový vlastní CMS... Z MySQL se načítaly data pomocí php a vypisovaly se. V tom nebyl problém ale když se lognu do MyPhpAdmina a chci si exportovat databázi abych jí mohl importovat na jinym už placenym hostingu, zobrazují se mi v exportovaném souboru místo Ž a Š otazníky. Nevíte co s tím? Již mi bylo razeno ať to tedy řeším přes PHP či nějaké nastavování kódování. Strávil jsem tím již mnoho času a vážně nevím co dělat. Nemáte někdo nějaký tip? Ty data bych rád přestěhoval i s háčkama. :-/ ango. |
||
| ninja Profil |
#2 · Zasláno: 11. 10. 2008, 23:40:58
musite pri pripojeni k phpMyadminu, pripadne pri exprotu, zadat spravne kodovani.
|
||
| 4n60 Profil * |
#3 · Zasláno: 12. 10. 2008, 00:28:14
Pravděpodobně, jenže tohohle nastavování je tam spousta. Nevíte o nějaké odskoušené "kombinaci" toho kodovani? Kde nastavit co aby to po exportu nezlobilo? Děkuju.
|
||
| Pecan Profil |
#4 · Zasláno: 13. 10. 2008, 17:47:47
Dobrý den,
mám taky problém: mám webhosting a mám redakční systém phpRS, všechno kódování mám nastavené na cp1250_czech_cs ale místo písmen č,ř,ě mi to píše otazníky viz. Odkaz, nevíte někdo proč, na mém starém hostingu mě to fungovalo. Děkuji za rady |
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0