Autor Zpráva
Izzi
Profil
Zdravim, neviem si dat rady tak mi dufam pomozete.


cast kodu:


$query = MySQL_Query("
SELECT 1 zdroj, t1 . *
FROM clanky t1
ORDER BY `id` DESC
LIMIT 5
") or die (mysql_error());

while ($row = mysql_fetch_row($query)){

echo "
<div class=\"x\">
<table align=\"left\" width=\"95%\" border=\"0\" cellpadding=\"4\" cellspacing=\"4\">
<tr>
<td width=\"80%\"><a href=\"clanok-".$row[11].".html\"><h3>".$row[1]."</h3></a></td>
<td>Priemerná známka: <strong>".$priemer."</strong></td>
</tr>
<tr>
<td><p>".$row[2]."</p></td>
<td><a href=\"clanok-".$row[11].".html\"><img src=\"images/web/".$row[3]."\" alt=\"".$row[1]."\"></a></td>
</tr>
<tr>
<td></td>
<td><p class=\"readmore\"><a href=\"clanok-".$row[11].".html\"><strong>Čítaj!</strong></a></p></td>
</tr>
</table>
<div class=\"clear\"></div>
</div><!-- end .x -->";
}




Tento kod docieli, ze sa mi clanky zobrazuju pod seba, ja vsak potrebujem aby sa zobrazovali pod seba 2 clanky (ktore su vedla seba).

asi takto:

clanok1||clanok2
clanok3||clanok4
clanok5


Ako tento kod upravit?
radas
Profil *
$i=0;
echo "

while ($row = mysql_fetch_row($query)){
echo "
<div class=\"x\">
<table align=\"left\" width=\"95%\" border=\"0\" cellpadding=\"4\" cellspacing=\"4\">
<tr>
<td width=\"80%\"><a href=\"clanok-".$row[11].".html\"><h3>".$row[1]."</h3></a></td>
<td>Priemerná známka: <strong>".$priemer."</strong></td>
</tr>
<tr>
<td><p>".$row[2]."</p></td>
<td><a href=\"clanok-".$row[11].".html\"><img src=\"images/web/".$row[3]."\" alt=\"".$row[1]."\"></a></td>
</tr>
<tr>
<td></td>
<td><p class=\"readmore\"><a href=\"clanok-".$row[11].".html\"><strong>Čítaj!</strong></a></p></td>
</tr>
</table>
<div class=\"clear\"></div>
</div><!-- end .x -->";

if($i%3==0) echo " <br /> ";
}

ale takhle je to v tvém připadě ale celé bych to předělal....
Izzi
Profil
ok, tak uz som to vyriesil, ale mam dalsi problem:

Vyberam z dtb:

$query = MySQL_Query("
(
SELECT 1 zdroj, t1 . *
FROM clanky t1
ORDER BY `id` DESC
LIMIT 4
)
UNION ALL (

SELECT 3 zdroj, t1 . *
FROM clanky t1
ORDER BY `pocet_zobrazeni` DESC
LIMIT 10
)") or die (mysql_error());


Prvy select si zobrazim takto:

if ($row[0] == 1) {

...to co je hore...

}



A ako zobrazim ten zdroj 3 ? lebo ak to robim podobne ako to prve tak sa mi potom vsetko miesa a nezobrazuje spravne... ako by som mal upravit kod? Pouzivam spravne union all? Chcel by som dosiahnut toto:

Najnovsie clanky
clanok1||clanok2
clanok3||clanok4

Najcitanejsie clanky
clanok6
clanok11
clanok22
clanok25
clanok26
clanok10
clanok4
clanok36
clanok81
clanok8
Izzi
Profil
vie niekto,?
Kajman_
Profil *
if ($row[0] == 3)
Izzi
Profil
ved vravim ze sa mi to zmiesa, ak to takto urobim...
Kajman_
Profil *
Např. si to při trojce můžete dát do proměnné a tu vypsat až po cyklu.
Izzi
Profil
ok, dal som si to do premennej ale ked som to dal zobrazit tak mi vypisalo len posledne z dotazu, napriklad pri zdroju 1 --> 4. najnovsi clanok... alebo pri zdroju 3 --> 10. najzobrazovanejsi clanok... a tak... ako to vyriesim?

prikladam aj priklad:
if ($row[0] == 3) {
$trojka="".$row[1]."\n";
}
Kajman_
Profil *
$trojka.="".$row[1]."\n";
Izzi
Profil
vdaka uz vsetko bezi v pohode

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: