Autor Zpráva
Pan X
Profil
Dobrý den.

Stáhl jsem si XAMPP a rozchodil jsem si localhost, ale mám problém MySQL databáze, která je součástí. Script který mi běžel se zastavil a vypsalo to fatal error - že mám plné phpMyAdmin/MySQL.

Nemohl by mi někdo poradit jak kapacitu v MySQL databáze zvýšit?

Předem díky.

Pan X
Mike8748
Profil
>>fatal error - že mám plné phpMyAdmin/MySQL
napis sem radsi plny zneni hlasky v originale.
Pan X
Profil
Mike8748

Pardon: chyba je:


Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 51187713 bytes) in C:\LOCALHOST\xampp\htdocs\search\typ-4\fulltext.php on line 30
bohyn
Profil
Pan X
Importovat velka data pres phpMyAdmina je blbost. Tipuju ze dosla pamet nebo tak neco. Stahni si treba phpMinAdmin nebo importuj pres konzoli.

Edit: tak prece jen to byla pamet :)
nightfish
Profil
Pan X
v php.ini si můžeš zkusit zvýšit memory_limit
nicméně jak už poznamenal bohyn, je lepší velká data importovat přes příkazový řádek než přes phpMyAdmina
Pan X
Profil
Nevím, jak to myslíte s tím příkazovým řádkem, ale do DB se to ukládá pomocí PHP já jen načtu stránku a potom ukládám velké množství dat do DB. Jak jsem již psal v minulých tématech, vytvořil jsem si vlastního INDEXOVACÍHO a VYHLEDÁVACÍHO robota s fulltext vyhledáváním a DB potřebuji k indexaci milionů webů :)
Pan X
Profil
Nevím, jestli by šlo použít to co mi radíte
nightfish
Profil
vytvořil jsem si vlastního INDEXOVACÍHO a VYHLEDÁVACÍHO robota s fulltext vyhledáváním a DB potřebuji k indexaci milionů webů :)
no tak to potěš koště
bohyn
Profil
Pan X
DB potřebuji k indexaci milionů webů :)
Tak jestli jeste nemas vlastni server tak zacni setrit. Za 50k by se nejaky dal sehnat. Z klasickeho hostingu poletis sirokym obloukem. :)
nightfish
Profil
bohyn
vzhledem k tomu, že Pan X píše, že "na localhostu", tak vlastní "server" má...
nicméně člověk, který si neví rady s takovýmto problémem, by se neměl pouštět do tvorby vlastního crawleru
bohyn
Profil
nightfish
Vzhledem k tomu ze v jednom vlakne schanel hosting s vysokym limitem dotazu a 8000 mu bylo malo, tak predpokladam ze to chce provozovat na webhostingu :)
Pan X
Profil
Nechci, bylo my řečeno na webtrhu že je lepší mít vlastní VPS. Už je vyřešeno díky (
 ini_set('memory_limit', '100');
)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.