« 1 2
Autor Zpráva
nightfish
Profil
proboha...
co má while co společného s databázemi? tohle je problém s PHP...

nightrider
pošli sem kompletní kód, který ti nefunguje
nightrider
Profil
Hned tedy vlozm vysledky while a pak to sem dam
charlie22
Profil *
proboha...
co má while co společného s databázemi? tohle je problém s PHP...
nightrider
pošli sem kompletní kód, který ti nefunguje

akorat to, ze se v ramci cyklu pracuje s databazi :-)
nightrider
Profil
..
tiso
Profil
nightrider - je slušným zvykom riešiť jeden problém v jednom vlákne a nie zakladať stále nové
Neuviedol si čo ti vypíše uvedený skript, ani ako vyzerá obsah tabuľky valuty v databáze.
nightrider
Profil
Nevypíše žádnou chybu a po přechodu na jinou stránku se hodnota vytrati.
Podrobneji: pokud je nazasen while, tak se sice zapíše session a po prechodu na jinou stranku zmizi
Když je bez while tak se session udrzuje a to je prave to co potrebuju,ale samozrejme taky potrebuju tam mit vysledky s mysql
tiso
Profil
nightrider čo znamená nič? Uvedený skript má vypísať minimálne
<form action="" method="post">
<select name="valuty" onChange="this.form.submit();">
nightrider
Profil
Moc Vám všem děkuju za Vaše názory, ale pokusím se najít řešení sám.
« 1 2
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.