Autor Zpráva
Meny
Profil *
Zdravím prosím o radu měl jsem web pomocí wordpress-u ale mam tam příspěvky který chci přesunout do FUSION-u našel sem si je v DB exportoval sem je a teď je potřebuju importovat ale nevim jak, každý sql z DB je uplně jiny... viz příklad

Příspěvky z databáze WORDPRESS:

-- Struktura tabulky `wp_posts`
--

CREATE TABLE `wp_posts` (
`ID` bigint(20) unsigned NOT NULL auto_increment,
`post_author` bigint(20) NOT NULL default '0',
`post_date` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`post_date_gmt` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`post_content` longtext NOT NULL,
`post_title` text NOT NULL,
`post_category` int(4) NOT NULL default '0',
`post_excerpt` text NOT NULL,
`post_status` varchar(20) NOT NULL default 'publish',
`comment_status` varchar(20) NOT NULL default 'open',
`ping_status` varchar(20) NOT NULL default 'open',
`post_password` varchar(20) NOT NULL default '',
`post_name` varchar(200) NOT NULL default '',
`to_ping` text NOT NULL,
`pinged` text NOT NULL,
`post_modified` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`post_modified_gmt` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`post_content_filtered` text NOT NULL,
`post_parent` bigint(20) NOT NULL default '0',
`guid` varchar(255) NOT NULL default '',
`menu_order` int(11) NOT NULL default '0',
`post_type` varchar(20) NOT NULL default 'post',
`post_mime_type` varchar(100) NOT NULL default '',
`comment_count` bigint(20) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`ID`),
KEY `post_name` (`post_name`),
KEY `type_status_date` (`post_type`,`post_status`,`post_date`,`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=2643 ;

--
-- Vypisuji data pro tabulku `wp_posts`
--

INSERT INTO `wp_posts` (`ID`, `post_author`, `post_date`, `post_date_gmt`, `post_content`, `post_title`, `post_category`, `post_excerpt`, `post_status`, `comment_status`, `ping_status`, `post_password`, `post_name`, `to_ping`, `pinged`, `post_modified`, `post_modified_gmt`, `post_content_filtered`, `post_parent`, `guid`, `menu_order`, `post_type`, `post_mime_type`, `comment_count`) VALUES
(3, 1, '2008-08-05 19:08:30', '2008-08-05 17:08:30', '<!--texy-->\r\n<p align="center"><object width="450" height="354"></object></p>\r\n\r\n<param value="http://www.stream.cz/object/13227-pat-a-mat-spekacky" name="movie"></param>\r\n<param value="true" name="allowfullscreen"></param>\r\n<param value="always" name="allowscriptaccess"></param>\r\n<param value="transparent" name="wmode"></param>\r\n<p align="center"><embed width="450" height="354" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.stream.cz/object/13227-pat-a-mat-spekacky"></embed></p>', 'Špekáčky', 0, '', 'publish', 'open', 'open', '', 'spekacky', '', '', '2008-08-05 19:09:22', '2008-08-05 17:09:22', '', 0, 'http://sleduj.i-crazy.eu/?p=3', 0, 'post', '', 0),
(29, 1, '2008-08-05 20:05:08', '2008-08-05 18:05:08', '<!--texy--><div style="text-align: center;"><span\r\n style="font-weight: bold;">Banner ikona 88x31 <br>\r\n&nbsp;<br>\r\n</span><a href="http://www.sleduj.i-crazy.eu/"><img\r\n style="border: 0px solid ; width: 88px; height: 31px;"\r\n src="http://www.sleduj.i-crazy.eu/bannery/ikona1.jpg"\r\n alt="Sleduj" online="" filmy="" a=""\r\n serialy="" zdarma=""></a><br>\r\n&nbsp; &nbsp; &nbsp;<br>\r\nKod banneru najdete <a\r\n href="http://sleduj.i-crazy.eu/bannery/ikona1.txt"\r\n target="_blank">ZDE</a><br>\r\n<hr style="width: 100%; height: 2px;"><span\r\n style="font-weight: bold;"><br>\r\nBanner 1 - 468x60<br>\r\n&nbsp;<br>\r\n</span><a href="http://www.sleduj.i-crazy.eu/"><img\r\n src="http://nutt_sleduj.i-crazy.eu/banner/banner.gif"\r\n alt="Sleduj online filmy a serialy zdarma" height="60"\r\n width="468"></a><br>\r\n&nbsp;<br>\r\n<br>\r\nKod banneru najdete <a\r\n href="http://sleduj.i-crazy.eu/bannery/banner468x60.2.txt"\r\n target="_blank">ZDE</a>\r\n</div>\r\n<hr\r\n style="width: 100%; height: 2px; margin-left: auto; margin-right: auto;">\r\n<div style="text-align: center;"><span\r\n style="font-weight: bold;"></span><br>\r\n<span style="font-weight: bold;"></span></div>\r\n<div style="text-align: center;"><span\r\n style="font-weight: bold;">Banner 2 - </span><span\r\n style="font-weight: bold;">468x60<br>\r\n&nbsp;<br>\r\n</span><a href="http://www.sleduj.i-crazy.eu/"><img\r\n style="border: 0px solid ; width: 468px; height: 60px;"\r\n src="http://www.sleduj.i-crazy.eu/bannery/banner_468x60_1.jpg"\r\n alt="Sleduj" online="" filmy="" a=""\r\n serialy="" zdarma=""></a><br>\r\n&nbsp;<br>\r\n<br>\r\nKod banneru najdete <a\r\n href="http://sleduj.i-crazy.eu/bannery/banner468x60.1.txt"\r\n target="_blank">ZDE</a>&nbsp;\r\n</div>\r\n<span style="font-weight: bold;"></span><br>\r\n<span style="font-weight: bold;"></span>\r\n<hr\r\n style="width: 100%; height: 2px; margin-left: auto; margin-right: auto;"><span\r\n style="font-weight: bold;">&nbsp;</span><br>\r\n<div style="text-align: center;"><span\r\n style="font-weight: bold;">Banner 3 - 400x150 <br>\r\n&nbsp;<br>\r\n</span><a href="http://www.sleduj.i-crazy.eu/"><img\r\n style="border: 0px solid ; width: 401px; height: 150px;"\r\n src="http://www.sleduj.i-crazy.eu/bannery/400x150.jpg"\r\n alt="Sleduj" online="" filmy="" a=""\r\n serialy="" zdarma=""></a><br>\r\n&nbsp;<br>\r\nKod banneru najdete <a\r\n href="http://sleduj.i-crazy.eu/bannery/banner3.400x150.txt"\r\n target="_blank">ZDE</a>\r\n</div>\r\n<hr\r\n style="width: 100%; height: 2px; margin-left: auto; margin-right: auto;">\r\n<div style="text-align: center;"></div>\r\n<div style="text-align: center;"><span\r\n style="font-weight: bold;"><br>\r\n</span></div>\r\n', 'Bannery', 0, '', 'publish', 'open', 'open', '', 'bannery', '', '', '2008-09-22 20:00:07', '2008-09-22 18:00:07', '', 0, 'http://sleduj.i-crazy.eu/?page_id=29', 3, 'page', '', 0),
(331, 1, '2008-08-29 15:47:55', '2008-08-29 13:47:55', '<!--texy--><center><iframe src="http://www.blueboard.cz/kniha_0.php?hid=e7tdcufpj15at1xk5ppc46c3o867u5" width="450" height="1150" frameborder="0"></iframe></center>', 'Diskuze', 0, '', 'publish', 'closed', 'closed', '', 'forum', '', '', '2008-09-15 20:09:28', '2008-09-15 18:09:28', '', 0, 'http://sleduj.i-crazy.eu/?page_id=331', 0, 'page', '', 0),
(4, 1, '2008-08-05 19:10:20', '2008-08-05 17:10:20', '<!--texy-->\r\n<p align="center"><object height="354" width="450"><param name="movie" value="http://www.stream.cz/object/15726-pat-a-mat-hraji-golf"><param name="allowfullscreen" value="true"><param name="allowscriptaccess" value="always"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://www.stream.cz/object/15726-pat-a-mat-hraji-golf" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="354" width="450"></object></p>', 'Hrají golf', 0, '', 'publish', 'open', 'open', '', 'hraji-golf', '', '', '2008-08-05 19:10:20', '2008-08-05 17:10:20
Meny
Profil *
', '', 0, 'http://sleduj.i-crazy.eu/?p=4', 0, 'post', '', 0),
(5, 1, '2008-08-05 19:11:46', '2008-08-05 17:11:46', '<!--texy-->\r\n<p align="center"><object height="354" width="450"><param name="movie" value="http://www.stream.cz/object/16651-pat-a-mat-nekam-to-zapadlo"><param name="allowfullscreen" value="true"><param name="allowscriptaccess" value="always"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://www.stream.cz/object/16651-pat-a-mat-nekam-to-zapadlo" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="354" width="450"></object></p>', 'Někam to zapadlo', 0, '', 'publish', 'open', 'open', '', 'nekam-to-zapadlo', '', '', '2008-08-05 19:11:46', '2008-08-05 17:11:46', '', 0, 'http://sleduj.i-crazy.eu/?p=5', 0, 'post', '', 0),
(6, 1, '2008-08-05 19:17:40', '2008-08-05 17:17:40', '<!--texy-->\r\n<p align="center"><object height="354" width="450"><param name="movie" value="http://www.stream.cz/object/16912-pat-a-mat-natiraji-okna"><param name="allowfullscreen" value="true"><param name="allowscriptaccess" value="always"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://www.stream.cz/object/16912-pat-a-mat-natiraji-okna" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="354" width="450"></object></p>', 'Natírají okna', 0, '', 'publish', 'open', 'open', '', 'natiraji-okna', '', '', '2008-08-05 19:17:40', '2008-08-05 17:17:40', '', 0, 'http://sleduj.i-crazy.eu/?p=6', 0, 'post', '', 0),
(7, 1, '2008-08-05 19:18:50', '2008-08-05 17:18:50', '<!--texy-->\r\n<p align="center"><object height="354" width="450"><param name="movie" value="http://www.stream.cz/object/16917-pat-a-mat-kopaji-bazen"><param name="allowfullscreen" value="true"><param name="allowscriptaccess" value="always"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://www.stream.cz/object/16917-pat-a-mat-kopaji-bazen" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="354" width="450"></object></p>', 'Kopají bazén', 0, '', 'publish', 'open', 'open', '', 'kopaji-bazen', '', '', '2008-08-05 19:18:50', '2008-08-05 17:18:50', '', 0, 'http://sleduj.i-crazy.eu/?p=7', 0, 'post', '', 0),
(8, 1, '2008-08-05 19:19:17', '2008-08-05 17:19:17', '<!--texy-->\r\n<p align="center"><object height="354" width="450"><param name="movie" value="http://www.stream.cz/object/20329-pat-a-mat-fax"><param name="allowfullscreen" value="true"><param name="allowscriptaccess" value="always"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://www.stream.cz/object/20329-pat-a-mat-fax" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="354" width="450"></object></p>', 'Fax', 0, '', 'publish', 'open', 'open', '', 'fax', '', '', '2008-08-05 19:19:17', '2008-08-05 17:19:17', '', 0, 'http://sleduj.i-crazy.eu/?p=8', 0, 'post', '', 0),
(9, 1, '2008-08-05 19:19:42', '2008-08-05 17:19:42', '<!--texy-->\r\n<p align="center"><object height="354" width="450"><param name="movie" value="http://www.stream.cz/object/21565-pat-a-mat-jahody"><param name="allowfullscreen" value="true"><param name="allowscriptaccess" value="always"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://www.stream.cz/object/21565-pat-a-mat-jahody" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="354" width="450"></object></p>', 'Jahody', 0, '', 'publish', 'open', 'open', '', 'jahody', '', '', '2008-08-05 19:19:42', '2008-08-05 17:19:42', '', 0, 'http://sleduj.i-crazy.eu/?p=9', 0, 'post', '', 0),
(10, 1, '2008-08-05 19:20:55', '2008-08-05 17:20:55', '<!--texy-->\r\n<p align="center"><script type="text/javascript"><!--\r\ngoogle_ad_client = "pub-3746551415325881";\r\n/* 468x15, vytvořeno 5.8.08 */\r\ngoogle_ad_slot = "9478348605";\r\ngoogle_ad_width = 468;\r\ngoogle_ad_height = 15;\r\n//-->\r\n</script>\r\n<script type="text/javascript"\r\nsrc="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">\r\n</script></p>\r\n<p align="center"><object height="354" width="450"><param name="movie" value="http://www.stream.cz/object/22958-pat-a-mat-vanocni-stromecek"><param name="allowfullscreen" value="true"><param name="allowscriptaccess" value="always"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://www.stream.cz/object/22958-pat-a-mat-vanocni-stromecek" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="354" width="450"></object></p>\r\n<p align="center"><script type="text/javascript"><!--\r\ngoogle_ad_client = "pub-3746551415325881";\r\n/* 468x15, vytvořeno 5.8.08 */\r\ngoogle_ad_slot = "9478348605";\r\ngoogle_ad_width = 468;\r\ngoogle_ad_height = 15;\r\n//-->\r\n</script>\r\n<script type="text/javascript"\r\nsrc="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">\r\n</script></p>', 'Vánoční stromeček', 0, '', 'publish', 'open', 'open', '', 'vanocni-stromecek', '', '', '2008-08-05 21:00:40', '2008-08-05 19:00:40', '', 0, 'http://sleduj.i-crazy.eu/?p=10', 0, 'post', '', 0),

je to jen cast zbytek se temer opakuje (takle to teda vypadá v DB wordpressu)


Příspěvky z databáze FUSION (je tam mod the kroax):

-- Struktura tabulky `fusion_kroax`
--

CREATE TABLE `fusion_kroax` (
`kroax_id` smallint(5) unsigned NOT NULL auto_increment,
`kroax_titel` varchar(90) collate utf8_czech_ci default NULL,
`kroax_cat` varchar(30) collate utf8_czech_ci default NULL,
`kroax_access` varchar(10) collate utf8_czech_ci default NULL,
`kroax_access_cat` varchar(10) collate utf8_czech_ci default NULL,
`kroax_date` int(10) default NULL,
`kroax_embed` text collate utf8_czech_ci,
`kroax_uploader` varchar(50) collate utf8_czech_ci default NULL,
`kroax_lastplayed` int(10) default NULL,
`kroax_approval` varchar(30) collate utf8_czech_ci default NULL,
`kroax_url` varchar(200) collate utf8_czech_ci default NULL,
`kroax_downloads` int(10) default NULL,
`kroax_hits` varchar(50) collate utf8_czech_ci default NULL,
`kroax_description` text collate utf8_czech_ci,
`kroax_tumb` varchar(150) collate utf8_czech_ci default NULL,
`kroax_errorreport` varchar(100) collate utf8_czech_ci default NULL,
PRIMARY KEY (`kroax_id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_czech_ci AUTO_INCREMENT=12 ;

--
-- Vypisuji data pro tabulku `fusion_kroax`
--

INSERT INTO `fusion_kroax` (`kroax_id`, `kroax_titel`, `kroax_cat`, `kroax_access`, `kroax_access_cat`, `kroax_date`, `kroax_embed`, `kroax_uploader`, `kroax_lastplayed`, `kroax_approval`, `kroax_url`, `kroax_downloads`, `kroax_hits`, `kroax_description`, `kroax_tumb`, `kroax_errorreport`) VALUES
(1, 'Zahulíme uvidíme', '5', '0', '0', 1232479378, '<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="450" height="330">\r\n<param name="allowFullScreen" value="true" />\r\n<param name="src" value="http://www.megavideo.com/v/G0RAD2W034f8a45b12a766226c35ab
Meny
Profil *
f1b113c098" /><embed type="application/x-shockwave-flash" width="450" height="330" src="http://www.megavideo.com/v/G0RAD2W034f8a45b12a766226c35abf1b113c098" allowfullscreen="true"></embed>\r\n</object>\r\n', 'George', 1233173461, '', '.emb', 0, '35', '', 'http://film.moviezone.cz/image/62236/500', ''),
(7, 'Kletba bratří Grimmů', '1', '101', '0', 1233171429, '<div><object width="512" height="322"><param name="movie" value="http://d.yimg.com/static.video.yahoo.com/yep/YV_YEP.swf?ver=2.2.34" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="AllowScriptAccess" VALUE="always" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><param name="flashVars" value="id=7423255&vid=2377864&lang=en-us&intl=us&thumbUrl=&embed=1" /><embed src="http://d.yimg.com/static.video.yahoo.com/yep/YV_YEP.swf?ver=2.2.34" type="application/x-shockwave-flash" width="512" height="322" allowFullScreen="true" AllowScriptAccess="always" bgcolor="#000000" flashVars="id=7423255&vid=2377864&lang=en-us&intl=us&thumbUrl=&embed=1" ></embed></object><br /><a href="http://video.yahoo.com/watch/2377864/7423255"></a> @ <a href="http://video.yahoo.com" >Yahoo! Video</a></div>', 'Kevin', 1233172063, '', '.emb', 0, '1', '', 'http://heath-ledger.xf.cz/film/obr/brothers_grimm.jpg', ''),
(5, 'Kráčející skála 2: Odplata', '1', '101', '0', 1233171081, '<div><object width="512" height="322"><param name="movie" value="http://d.yimg.com/static.video.yahoo.com/yep/YV_YEP.swf?ver=2.2.34" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="AllowScriptAccess" VALUE="always" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><param name="flashVars" value="id=8275718&vid=2881685&lang=en-us&intl=us&thumbUrl=&embed=1" /><embed src="http://d.yimg.com/static.video.yahoo.com/yep/YV_YEP.swf?ver=2.2.34" type="application/x-shockwave-flash" width="512" height="322" allowFullScreen="true" AllowScriptAccess="always" bgcolor="#000000" flashVars="id=8275718&vid=2881685&lang=en-us&intl=us&thumbUrl=&embed=1" ></embed></object><br /><a href="http://video.yahoo.com/watch/2881685/8275718"></a> @ <a href="http://video.yahoo.com" >Yahoo! Video</a></div>', 'Kevin', 1233173605, '', '.emb', 0, '7', '', 'http://st.blog.cz/s/sprchac.blog.cz/obrazky/14881863.jpg', ''),
(6, 'Dračí život', '1', '101', '0', 1233171209, '<div><object width="512" height="322"><param name="movie" value="http://d.yimg.com/static.video.yahoo.com/yep/YV_YEP.swf?ver=2.2.34" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="AllowScriptAccess" VALUE="always" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><param name="flashVars" value="id=7624990&vid=2495996&lang=en-us&intl=us&thumbUrl=&embed=1" /><embed src="http://d.yimg.com/static.video.yahoo.com/yep/YV_YEP.swf?ver=2.2.34" type="application/x-shockwave-flash" width="512" height="322" allowFullScreen="true" AllowScriptAccess="always" bgcolor="#000000" flashVars="id=7624990&vid=2495996&lang=en-us&intl=us&thumbUrl=&embed=1" ></embed></object><br /><a href="http://video.yahoo.com/watch/2495996/7624990"></a> @ <a href="http://video.yahoo.com" >Yahoo! Video</a></div>', 'Kevin', 1233173474, '', '.emb', 0, '2', '', 'http://www.horroria.com/i/nposters/00/10/1086-QT.jpg', ''),
(3, 'X-men', '1', '0', '0', 1233082131, '<div><object width="512" height="322"><param name="movie" value="http://d.yimg.com/static.video.yahoo.com/yep/YV_YEP.swf?ver=2.2.34" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="AllowScriptAccess" VALUE="always" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><param name="flashVars" value="id=8526204&vid=2974031〈=en-us&intl=us&thumbUrl=http%3A//us.i1.yimg.com/us.yimg.com/p/i/bcst/videosearch/3824/67267230.jpeg&embed=1" /><embed src="http://d.yimg.com/static.video.yahoo.com/yep/YV_YEP.swf?ver=2.2.34" type="application/x-shockwave-flash" width="512" height="322" allowFullScreen="true" AllowScriptAccess="always" bgcolor="#000000" flashVars="id=8526204&vid=2974031〈=en-us&intl=us&thumbUrl=http%3A//us.i1.yimg.com/us.yimg.com/p/i/bcst/videosearch/3824/67267230.jpeg&embed=1" ></embed></object><br /><a href="http://video.yahoo.com/watch/2974031/8526204">Xm1 www.pozeraj.eu</a>; @ <a href="http://video.yahoo.com" >Yahoo! Video</a></div>', 'HARMANEC', 1233170723, '', '.emb', 0, '11', '', 'http://titulky.icr.cz/mini/XMan3.jpg', ''),
(8, 'Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly', '1', '101', '0', 1233171540, '<object width="640" height="480"><param name="movie" value="http://www.megavideo.com/v/HHDIGBWB09630327a934020d7e0332121b6de7fd"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.megavideo.com/v/HHDIGBWB09630327a934020d7e0332121b6de7fd" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="640" height="480"></embed></object>', 'Kevin', 1233173449, '', '.emb', 0, '3', '', 'http://www.dvdedice.cz/data/1104885450_big.jpg', ''),
(9, 'Yamakasi', '1', '101', '0', 1233171666, '<object width="640" height="480"><param name="movie" value="http://www.megavideo.com/v/8E0OB9ZBe75681756f5bc39a65d2f10fd81e6c15"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.megavideo.com/v/8E0OB9ZBe75681756f5bc39a65d2f10fd81e6c15" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="640" height="480"></embed></object>', 'Kevin', 1233178365, '', '.emb', 0, '5', '', 'http://www.filmynadvd.sk/basic/yamakasi_b.jpg', ''),
(10, 'Shottas - Jamajský gang', '1', '101', '0', 1233171858, ' <div><object width="512" height="322"><param name="movie" value="http://d.yimg.com/static.video.yahoo.com/yep/YV_YEP.swf?ver=2.2.34" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="AllowScriptAccess" VALUE="always" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><param name="flashVars" value="id=8137323&vid=2806665&lang=en-us&intl=us&thumbUrl=http%3A//us.i1.yimg.com/us.yimg.com/p/i/bcst/videosearch/3484/65776772.jpeg&embed=1" /><embed src="http://d.yimg.com/static.video.yahoo.com/yep/YV_YEP.swf?ver=2.2.34" type="application/x-shockwave-flash" width="512" height="322" allowFullScreen="true" AllowScriptAccess="always" bgcolor="#000000" flashVars="id=8137323&vid=2806665&lang=en-us&intl=us&thumbUrl=http%3A//us.i1.yimg.com/us.yimg.com/p/i/bcst/videosearch/3484/65776772.jpeg&embed=1" ></embed></object><br /><a href="http://video.yahoo.com/watch/2806665/8137323">http://sleduj6x.wz.cz/news.php</a> @ <a href="http://video.yahoo.com" >Yahoo! Video</a></div>', 'Kevin', 1233172275, '', '.emb', 0, '3', '', 'http://img225.imageshack.us/img225/8417/beznzvurm3.jpg', ''),
(11, 'Lovci pokladů: Kniha tajemství', '1', '101', '0', 1233172016, '<object width="640" height="480"><param name="movie" value="http://www.megavideo.com/v/5MV3EZOR01770c0f8e2e117f970ff330e80366a5"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.megav

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0