Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
giro Profil |
#1 · Zasláno: 3. 2. 2009, 19:01:12 · Upravil/a: giro
mám problém z jednou databázou neviem kde som urobil chybu nič mi to neuloží a nevypíše žiadnu hlášku nevedel by mi niekto s tým pomôcť
<?php $send=$_POST['send']; $nazov=$_POST['nazov']; $ulica=$_POST['uica']; $cislo=$_POST['cislo']; $mesto=$_POST['mesto']; $psc=$_POST['psc']; $telefon=$_POST['telefon']; $email=$_POST['email']; if ($send=="uloziť") { $link = mysql_connect("localhost", "", "") or die("Ej ej ej! (neda sa pripojit k databaze)..."); mysql_select_db("do845107db") or die("Ej ej ej! "); $sql_query = "INSERT INTO cvo_Skola (a_nazov, a_ulica, a_cislo, a_mesto, a_psc, a_telefon, a_mail,) VALUES ('$nazov', '$ulica', '$cislo', '$mesto', '$psc', '$telefon', '$email')"; $result = mysql_query($sql_query) or die("Stala sa nejaka chyba :-)"); mysql_close($link); die ("Uložene"); } ?> |
||
giro Profil |
#2 · Zasláno: 3. 2. 2009, 20:13:34
prosim poradi mi niekto
|
||
ninja Profil |
#3 · Zasláno: 3. 2. 2009, 20:15:54
Co vypise mysql_error()?
Jak vypada tabulka? Jak vypada finalni dotaz (tedy promena $sql_query)? |
||
giro Profil |
#4 · Zasláno: 3. 2. 2009, 20:16:30
toto je cely subor
<?php $send=$_POST['send']; $nazov=$_POST['nazov']; $ulica=$_POST['uica']; $cislo=$_POST['cislo']; $mesto=$_POST['mesto']; $psc=$_POST['psc']; $telefon=$_POST['telefon']; $email=$_POST['email']; if ($send=="uloziť") { $link = mysql_connect("localhost", "", "") or die("Ej ej ej! (neda sa pripojit k databaze)..."); mysql_select_db("do845107db") or die("Ej ej ej! "); $sql_query = "INSERT INTO cvo_Skola (a_nazov, a_ulica, a_cislo, a_mesto, a_psc, a_telefon, a_mail,) VALUES ('$nazov', '$ulica', '$cislo', '$mesto', '$psc', '$telefon', '$email')"; $result = mysql_query($sql_query) or die("Stala sa nejaka chyba :-)"); mysql_close($link); die ("Uložene"); } ?> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <HEAD><TITLE>CVO |nová škola|</TITLE> <META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1250"> <link href="../css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> </head> <body class="twoColHybLt"> <div id="container"> <div id="sidebar1"> <h3>CVO databázy<br /> </h3> <hr /> <hr /> <br /> <p><a href="skoly.php" title="skoly" target="_self">školy</a></p> <hr /> <p><a href="ucitelia.php" title="ucitelia" target="_self">učitelia</a></p> <hr /> <p><a href="projekty.php" title="projekty" target="_self">projeky</a></p> <hr /> <p> </p> </div> <div id="mainContent"> <hr /> <p><a href="skoly.php" title="späť" target="_self">späť</a></p> <hr /> <H2>NOVÁ ŠKOLA</H2> <FORM method="post" action="p_skoly2.php"> <TABLE style="background:#666;width:100px"> <TR> <TD style="font:bold">Název školy:</TD> <TD><input type="text" name="nazev" size="50"></TD> </TR> <TR> <TD valign="top" style="font:bold">Ulica:</TD> <TD><input type="text" name="ulica" size="50"></TD> </TR> <TR> <TD valign="top" style="font:bold">Číslo:</TD> <TD><input type="text" name="cislo" size="15"></TD> </TR> <TR> <TD valign="top" style="font:bold">Mesto:</TD> <TD><input type="text" name="mesto" size="50"></TD> </TR> <TR> <TD valign="top" style="font:bold">PSČ:</TD> <TD><input type="text" name="psc" size="15"></TD> </TR> </br> </br> <TR> <TD valign="top" style="font:bold">telefón:</TD> <TD><input type="text" name="telefon" size="15"></TD> </TR> <TR> <TD valign="top" style="font:bold">email:</TD> <TD><input type="text" name="email" size="50"></TD> </TR> <TR> <TD> <INPUT type="submit" value="uložiť" name="send"> <INPUT type="reset" value="Vymazat formulár"> </TD> </TR> </TABLE> </FORM> </div> </div> </body> </html> |
||
giro Profil |
#5 · Zasláno: 3. 2. 2009, 20:20:09
prave ze nevypisuje mi tam ziadnu chybu
|
||
ninja Profil |
#6 · Zasláno: 3. 2. 2009, 20:31:50
giro: jak by vam to mohlo vypsat chybu, kdyz v kodu funkci mysql_error() vubec nemate?!
Zkuste se jeste jednmou podivat na me otazky. Pokud na ne odpovite, mozna nalezneme reseni. |
||
Kajman_ Profil * |
#7 · Zasláno: 3. 2. 2009, 21:19:05
Pak se možná zjistí, že jen přebývá čárka za a_mail.
|
||
giro Profil |
#8 · Zasláno: 3. 2. 2009, 21:21:25
dakujeeeeeeeeeeeeeeem uz to fici mal si pravdu bolo to v tej ciarke
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0