Autor Zpráva
giro
Profil
  mám problém z jednou databázou neviem kde som urobil chybu nič mi to neuloží a nevypíše žiadnu hlášku nevedel by mi niekto s tým pomôcť

<?php
$send=$_POST['send'];
$nazov=$_POST['nazov'];
$ulica=$_POST['uica'];
$cislo=$_POST['cislo'];
$mesto=$_POST['mesto'];
$psc=$_POST['psc'];
$telefon=$_POST['telefon'];
$email=$_POST['email'];

if ($send=="uloziť") {
$link = mysql_connect("localhost", "", "")
or die("Ej ej ej! (neda sa pripojit k databaze)...");

mysql_select_db("do845107db") or die("Ej ej ej! ");


$sql_query = "INSERT INTO cvo_Skola (a_nazov, a_ulica, a_cislo, a_mesto, a_psc, a_telefon, a_mail,) VALUES ('$nazov', '$ulica', '$cislo', '$mesto', '$psc', '$telefon', '$email')";
$result = mysql_query($sql_query) or die("Stala sa nejaka chyba :-)");

mysql_close($link);

die ("Uložene");
}

?>
giro
Profil
prosim poradi mi niekto
ninja
Profil
Co vypise mysql_error()?
Jak vypada tabulka?
Jak vypada finalni dotaz (tedy promena $sql_query)?
giro
Profil
toto je cely subor


<?php
$send=$_POST['send'];
$nazov=$_POST['nazov'];
$ulica=$_POST['uica'];
$cislo=$_POST['cislo'];
$mesto=$_POST['mesto'];
$psc=$_POST['psc'];
$telefon=$_POST['telefon'];
$email=$_POST['email'];

if ($send=="uloziť") {
$link = mysql_connect("localhost", "", "")
or die("Ej ej ej! (neda sa pripojit k databaze)...");

mysql_select_db("do845107db") or die("Ej ej ej! ");


$sql_query = "INSERT INTO cvo_Skola (a_nazov, a_ulica, a_cislo, a_mesto, a_psc, a_telefon, a_mail,) VALUES ('$nazov', '$ulica', '$cislo', '$mesto', '$psc', '$telefon', '$email')";
$result = mysql_query($sql_query) or die("Stala sa nejaka chyba :-)");

mysql_close($link);

die ("Uložene");
}

?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HEAD><TITLE>CVO |nová škola|</TITLE>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1250">
<link href="../css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body class="twoColHybLt">

<div id="container">
<div id="sidebar1">
<h3>CVO databázy<br />
</h3>

<hr />
<hr />
<br />

<p><a href="skoly.php" title="skoly" target="_self">školy</a></p>
<hr />
<p><a href="ucitelia.php" title="ucitelia" target="_self">učitelia</a></p>
<hr />
<p><a href="projekty.php" title="projekty" target="_self">projeky</a></p>
<hr />
<p>&nbsp;</p>
</div>
<div id="mainContent">
<hr />

<p><a href="skoly.php" title="späť" target="_self">späť</a></p>
<hr />


<H2>NOVÁ ŠKOLA</H2>



<FORM method="post" action="p_skoly2.php">

<TABLE style="background:#666;width:100px">


<TR>

<TD style="font:bold">Název školy:</TD>

<TD><input type="text" name="nazev" size="50"></TD>

</TR>

<TR>

<TD valign="top" style="font:bold">Ulica:</TD>

<TD><input type="text" name="ulica" size="50"></TD>

</TR>

<TR>

<TD valign="top" style="font:bold">Číslo:</TD>

<TD><input type="text" name="cislo" size="15"></TD>

</TR>

<TR>

<TD valign="top" style="font:bold">Mesto:</TD>

<TD><input type="text" name="mesto" size="50"></TD>

</TR>

<TR>

<TD valign="top" style="font:bold">PSČ:</TD>

<TD><input type="text" name="psc" size="15"></TD>

</TR>
</br>
</br>
<TR>

<TD valign="top" style="font:bold">telefón:</TD>

<TD><input type="text" name="telefon" size="15"></TD>

</TR>

<TR>

<TD valign="top" style="font:bold">email:</TD>

<TD><input type="text" name="email" size="50"></TD>

</TR>

<TR>

<TD>


<INPUT type="submit" value="uložiť" name="send">



<INPUT type="reset" value="Vymazat formulár">

</TD>

</TR>

</TABLE>

</FORM>




</div>




</div>
</body>
</html>
giro
Profil
prave ze nevypisuje mi tam ziadnu chybu
ninja
Profil
giro: jak by vam to mohlo vypsat chybu, kdyz v kodu funkci mysql_error() vubec nemate?!

Zkuste se jeste jednmou podivat na me otazky. Pokud na ne odpovite, mozna nalezneme reseni.
Kajman_
Profil *
Pak se možná zjistí, že jen přebývá čárka za a_mail.
giro
Profil
dakujeeeeeeeeeeeeeeem uz to fici mal si pravdu bolo to v tej ciarke
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.