Autor Zpráva
dvora21
Profil *
Zdravím, prosím vás udelal jsem si normal zapis do db jako downlaod sekci a ted mám problem s vípisem udelal jsem normal stranky:

<h1>Download</h1>
<center>
<table bolder="0">

<tr><td><a href="software_pc.php">Software PC</a></td><td>-Software na Windows (více odkazu přidáno do txt)</td></tr>
<tr><td><a href="games_pc">Games PC</a></td><td>-Games na Windows (více odkazu přidáno do txt)</td></tr>
<tr><td><a href="software_java">Software Java</a></td><td>-Standart Java Aplikace</td></tr>
<tr><td><a href="games_java">Games Java</a></td><td>-Standart Java Games</td></tr>

</center>

a pak udelal jednotlive stranky s vypisem jako treba:

<h1>Software PC</h1>
 <?
$host="localhost";
$user="root";
$pw="vertrigo";
$db="test";

mysql_connect($host, $user, $pw);
mysql_select_db($db);

$vyber=mysql_query("SELECT * FROM `software_pc`");

while ($array=mysql_fetch_array($vyber))
{
?>
<table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='1' class='tbl-border'>



<tr>

<td colspan='3' class='forum-caption'><b> <? echo $array['Name'];?></b> </td>
</tr>
<tr>
<td colspan='3' class='tbl1'><small><? echo $array['Popis'];?></small></td>
</tr>
<tr>
<td rowspan="4">
                      <a href="<? echo $array['Screen'];?>"><img  height="100"width="100" src="<? echo $array['Screen'];?>"></a></td>
<td width='30%' class='tbl2'><b>Licence:</b> <? echo $array['Licence'];?></td>
<td width='30%' class='tbl1'><b>Kategorie:</b> <small>Software PC</small></td>

<td width='40%' class='tbl2'><b>Velikost:</b> <? echo $array['Velikost'];?>kB</td>
</tr>
<tr>
<td width='30%' class='tbl2'><b>Přidáno:</b> ??</td>
<td width='30%' class='tbl1'><b>Staženo:</b> ??</td>
<td width='40%' class='tbl2'><a href='data/<? echo $array['URL'];?>'>Stáhnout</a></td>

</table>
<hr>
<?
}
?>



neslo by do toho h1 udelat ze se to vypise treba podle id abych nemusel tu stranku delat porat jednotlive aby byla jenom jedna?
dekuji.
SwimX
Profil
dvora21
<tr><td><a href="?s=software_pc">Software PC</a></td><td>-Software na Windows (více odkazu přidáno do txt)</td></tr>

<?php
  $stranka = $_GET['s'];
   echo "<h1>$stranka</h1>";

$vyber=mysql_query("SELECT * FROM `$stranka`");

.
.
.
?>


ale je to dosti nezabezpečené. Přečti si: třeba todle
dvora21
Profil *
to muze bejt nebezpecne pro me nebo pro server ? moc jsem to nepochopil
dvora21
Profil *
prosim vás kdys mám třeba mysql tabulku software_pc v db test tak jak se to vipise s toho to podel ceho ?
$vyber=mysql_query("SELECT * FROM `$stranka`");
dvora21
Profil *
jo uz vím pardon fakt jsme ted nedával pozor :D
dvora21
Profil *
prosim vás neslo by to udelat neak jinak trotoze ta nabidka tam nahore porat bude ja sem koukal jak je to v phpfusion a je to tam 100x slozitejsi
SwimX
Profil
dvora21
to muze bejt nebezpecne pro me nebo pro server ? moc jsem to nepochopil
no předpokládám, že tobě to nic neudělá (fyzicky)

[#4][#5][#6] - nechápu nic.
dvora21
Profil *
Nevim jak ale porat mám tu nabýdku nahore jak udelam ze se skreje ?
SwimX
Profil
dvora21
nabýdku
to není vyjmenované slovo

kdy se má skrýt? když vybíráš něco z databáze?
<?php
if !isset($_GET['s']){
?>
Nabídka
<?php
}
?>
dvora21
Profil *
Parse error: syntax error, unexpected T_ISSET, expecting '(' in C:\Program Files\VertrigoServ\www\new\download.php on line 3
panther
Profil
dvora21
jestli to je výsledek SwimXova kódu, tipoval bych to na chybějící závorky:
if (!isset($_GET['s'])){
SwimX
Profil
dvora21
Pokud nebudeš myslet, hledat a zkoušet, tak ti tady můžeme taky rovnou všechno napsat.

(učitel by řekl: "chtěl jsem tě vyzkoušet" mě nezbývá něž: "Moje chyba :(")
dvora21
Profil *
kdys kliknu na neaky odkaz z nabídky taky se nic neukaže :(
SwimX
Profil
dvora21
to bude asi rozbitý :((
hoď sem tu nabídku. (stačí jenom jeden řádek)
dvora21
Profil *
<tr><td><a href="?download=software_pc">Software PC</a></td><td>-Software na Windows (více odkazu přidáno do txt)</td></tr>
SwimX
Profil
dvora21
?download=software_pc
a testuješ potom $_GET['download'] nebo pořád moji s?
dvora21
Profil *
s download
dvora21
Profil *
$_GET['download'] tot tam mam porat to s uz ne
dvora21
Profil *
SwimX
Jak to vyřeším když jsem vše udělal podle tebe toto if (!isset($_GET['s'])){ jsem upravil dal jsme to jsem proto ze jsme si nebyl jisty kdys jsme to nasel správný protože to nic nedělá a navíc se nic neskrývá ani nezobrazí

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: