Autor Zpráva
NouF
Profil
Ahoj, jsem amatér v kodovaní webu, se vším jsem si jakštakš poradil ale momentálně mám problém. tato čast webu by měla byt jako vyber videa z her.. Ale potřebuju pomoc s řetězcem.

kod je


<div class="movies_seznam">

                <?php
                
                       $sql_movies2 = MySQL_Query("SELECT * FROM movies ORDER BY id DESC");
                        while ($row2 = MySQL_Fetch_Array($sql_movies2)) {
                       $sql_movies = MySQL_Query("SELECT * FROM movies_sections WHERE id = '".$row2['section']."'");    
                        while ($row = MySQL_Fetch_Array($sql_movies))             
                       $sql_section_game = MySQL_Query("SELECT * FROM sections WHERE id = '".$row['section']."'");
                        while ($row_section_game = MySQL_Fetch_Array($sql_section_game))     
                       

                          echo '<img src="images/sections/'.$row_section_game['image'].'" width="14" height="14" border="0" alt="Ico"><span style="vertical-align: 3px; padding: 0 0 0 3px;">'.$row2['name'].'</span><br>';
                      }
                ?>
</div>




Popíšu vám trochu funkčnost jak jsem myslel aby to fungovalo.

z tabulky movie sloupec "selection" je id sekce v tabulce movie_selection a v sloupci selection je id z tabulky selection kde veme obrazek a vloží ho do kodu snad vám to nějak pomuže a vy pomužete mě. Děkuji

screany

movie.jpg
movies_selection.jpg
sections.jpg



movies - zde je nazev, detajl, a id sekce kam se bude video radit.
movies_selection - zde jdou kategorie tech sekci mas třeba video o autech tak zde bude kategorie AUTO, pak o motorkach a zde bude MOTORKY.. a zde take obsahuje ID sekce kde je uložen obrazek když zmněnim 1. obrazek zmnení se mi všude.

selection - celkové umístení nazvu obrazku odkazu na obrazky atd.. společné pro (downloads, tym, movie, servery... prostě všechno)

movie_selection ( ano je to teoreticky zbytečné ale když už to tam je 3x udělané tak proč to ted mněnit. A asi se ptáš když už to někde mám tak proč to jen nepřekopíruju.. odp. Protože mi to nefungovalo prostě jsem asi nepochopil to jak by se mělo stímto pracovat).
Kajman_
Profil *
Zkuste jen jeden select, bude to rychlejší...

select s.*
from movies m
join movies_sections ms on (m.id=ms.id)
join sections s on (ms.section=s.id)
where m.id='cislohledanehofilmu'


V movies tabulce je section asi k ničemu, když tam máte tu vazební tabulku.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: