Autor Zpráva
3,14
Profil *
Zdravim.
Chcel by som sa opytat, ci sa da pripojit do mysql databazy neak "globalne"
teda mal by som script napr connectonce.php ktory by sa connectol do databazy a vytvoril by neaky globalny systemovy identifikator, aby ostatne scripty sa uz pripajat nemuseli alebo neaky sposob iny aby to uz robit nemuseli.

Teda potom by som mal napr. worker.php ktory by neak zdedil link resource na mysql connection a nemusel by uz volat mysql_connect
Potreboval by som to z dovodu efektivity , lebo mam napr script ktory bezi v 500-krat paralelne (teda akoby 500-krat v rovnakom case bol zavolany napr cez GET alebo HEAD) a nestiha mysql databaza

dakujem
radas
Profil *
a co tak dat třeba do hlavičky soubor pro připojení výběr db a do patičky pak už jen napsat
mysql_close();
3,14
Profil *
Je script.
Ten vytvara procesy vo forme stoviek php workrov. Kazdy z nich includuje hlavicku. Teda by to bolo treba spravit neak systemovo.
Zrovna teraz na napadlo elegantnejsie :) riesenie ktore bude o cosi chytrejsie/pomalsie ale funkcne
3,14
Profil *
nove riesenie sa uz netyka temy , ale ak by to niekoho ineho zaujalo tak sa moze zodpovedat aj povodna otazka :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.