Autor Zpráva
kotva20
Profil
dobry den! vsimol som si ze tato tema tu uz bola rozoberana ale ak by mi mohol niekto pomoct bol by som velmi rad.
potrebujem spojit dve tabulky, vybrat z nich nejake hodnoty a potom tieto hodnoty vypisat... v podstate mi vsetko ide... ale neviem tomu vypisu da tformu... dokazem vypisat len data z tabulky vedla seba cez pomlcku. nedokazem spustit zarovnanie pomocou <table>

<?php
$spojenie = mysql_connect("localhost","uzivatel","aaa");
mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
mysql_select_Db("citacie",$spojenie);
echo $_server['remote_addr'];

// Make a MySQL Connection
// Construct our join query
$query = "SELECT prehladcitacii.Literatura, prehladcitacii.Nazov_publikacie, prehladcitacii.Priezvisko, literatura.Nazov_citacie, literatura.Meno_autora, literatura.ID, literatura.Priezvisko_autora ".
"FROM prehladcitacii, literatura ".
"WHERE prehladcitacii.Literatura = literatura.ID";
// prehladcitacii.Nazov_publikacie = literatura.Priezvisko_autora";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());

echo mysql_num_rows($result);
echo "</br>";

// vypis tabulky
echo("<table border='1'>");
for ($i=0;$i<mysql_num_fields($result); $i++)
{ //vypis hlavičky tabulky
echo("<td><strong>".mysql_field_name($result, $i)."</strong></td>");
}
while ($zazn = mysql_fetch_array($result)) //array
{
echo "<tr><td>" .$zazn["Literatura"]. "</td><td>" .$zazn["Nazov_publikacie"]."</td><td>" .$zazn["Priezvisko"] . "</td><td>" .$zazn["Meno_autora"]."</td><td>" .$zazn["Priezvisko_autora"]."</td><td>" .$zazn["Nazov_citacie"]."</td><td>" .$zazn[""]."</td></br>";

}
echo("</table>");
?>


nechapem kde to viazne...
TomášK
Profil
Nikde tam nevidím </tr>
kotva20
Profil
v tom to nevisi... som tam cachroval so starsimi prepismi noveho riadku a yabudol som to prepisat... ale nepomohlo :-(
panther
Profil
kotva20
tak se podívej, jaké HTML ti to vygeneruje. Snadno přijdeš na chybu, kde ti co chybí.
kotva20
Profil
neviem si to vysvetlit... vytvoril som v PSpade novy dokument popresuval som tam vsetko potrebne... a ide to .... ja teda neviem co mu vadilo ale ma to pekne sere... uz sa s tym trapim skoro den... ved ja som to vzdy skusal pustit cez wamp server.... akurat sa nic nedialo...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.