Autor Zpráva
hej?
Profil *
Zdravím, potřeboval bych poradit, když mám v db více uživatelů jak můžu vypsat pomocí SELECT pouze jednoho přihlášeného uživatele. Díky
Str4wberry
Profil
SELECT jménouživatele FROM uživatelé WHERE přihlášen = 'ano' LIMIT 1
hej?
Profil *
j díky ;), mě nenapadlo, že to jde LIMITem ;)
hej?
Profil *
hele ještě bych potřeboval, když se teda přihlásím a mám na webu více adminů a přihlásím se na jednoho a tedkom chci editovat jeho údaje tak mám url: index.php?web=uprava&id=číslo, normálně pokud mám udělanej seznam adminů a k nim editační odkaz tak mi to přiřadí jeho id a vše funguje. Když se přihlásím jako admin který má id=1 tak to také bude fungovat, ale když se přihlásím jako admin, který má id=2 a kliknu na editaci, tak budu zase editovat admina s id=1 a tak stejne i se třetím adminem.
fuckin
Profil
SELECT ... FROM ... WHERE id= '$id'
hej?
Profil *
já mám daný výpis dat pomocí SESSION, jako že je uživatel přihlášen a musim o přihlášeném uživateli udelat taky SESSION na id a ostatni?
panther
Profil
hej?
vždyť máš jeho id v URL, tedy v proměnné $_GET['id'].
hej?
Profil *
mám SELECT * FROM neco WHERE id = '" . $_GET['id'] . "'
a pak potřebuji na upravu udaju prihláseneho uživatele, když dám index.php?web=uprava&id=<?php echo $_GET['id']?>, tak mi to nic neudela, jako kdyby to tam nebylo.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: