Autor Zpráva
crossbone
Profil *
Ahoj,
mám takovej dotaz, mám docela náročnej skript na čas kdy stahuju určitou věc z jinýho webu a zatím následuje SELECT z databáze, doba stažení souboru trvá zhruba 57 vteřin a potom se neprovede ten SELECT - jako by nebylo připojeno s databází. Tak se chci zeptat jestli to automatické odpojení nejde nějak zrušit nebo jak bych se tomu mohl vyhnout? Ještě přikládám chybovou hlášku z DB
MySQL server has gone away
Kajman_
Profil *
Proč se nepřihlásíte až ve chvíli, kdy máte stažený soubor?
crossbone
Profil *
protože to stažení souvisí tak trochu s databází, musím z databáze načíst přihlašovací údaje, a pak je vložit do toho skriptu na stažení
Aleš Janda
Profil
Tak se připoj k DB, načti přihlašovací údaje, odpoj, stáhni soubor a zase se připoj :-) Obecně není dobré mít hodně různých spojení a zbytečně visící spojení je škoda :-)
ninja
Profil
crossbone: nebo si nastavte delší timeout, ale to předpokládám není ve vaší moci.
crossbone
Profil *
a jak se odpojím?
mysql_close($dbc);
tohle jsem zkoušel ale stejně to nefunguje

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: