Autor Zpráva
jamas
Profil *
Zdravím páni eskamotéři,
obracím se na vás s prosbou zda-li byste mi poradili jak do stránky vložit tabulku z jiného webu. Jde o web České florbal. unie a já bych chtěl využít toho, že oni tabulku aktualizují a mě by tak odpadla práce s více méně duplicitní aktualizací. Jedná se o tabulku na odkazu: ZDE?
Půjde to nějak? A Předpokládám, že má stránka bude rovněž muset "být v php".
Snažil jsem se vložit tu část, kterou jsem se domníval, že bych měl pro zobrazení tabulky vložit a to:
<br><table><tr><td width=10>&nbsp;</td><td><script src="http://ext.cfbu.cz/olcsystems.js" type="text/javascript"></script>
<link href="http://ext.cfbu.cz/fis_forms.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>

<!-- PH+SČ přebor mužů - divize C -->
<script type="text/javascript">
makeHttpRequest('http://ext.cfbu.cz/proxy.php',"&division_code=C&competition_code=3XM62009/2010&functionname=reports&reportno=3","fisexternal","vystup1");
</script>

<!-- Místo kam se vypíše obsah všimni si target - výstupní místo-->
<div id="vystup1">
<div class="inforesults">... moment načítám statistický profil PH+SČ přebor mužů - divize C ...</div>
</div>

<!-- Konec výpisu FISU -->
</td></tr></table>

ale to se mi bohužel zobrazí jen : ... moment načítám statistický profil PH+SČ přebor mužů - divize C ...
Nevím jestli nebude třeba něco upravit, neboť php neovládám ani okrajově.

Děkuji za vaše rady.
jamas
Profil *
OMLOUVÁM SE, JIŽ JSEM PROBLÉM VYŘEŠIL !!

MYSLÍM, ŽE ADMIN MŮŽE VLÁKNO SMÁZNOUT. Ještě jednou pardon.
jamas
Profil *
Tak nevyřešen, na PC se mi zobrazí, ale ne netu nikoliv: Náhled webu
jamas
Profil *
No nechce se mi věřit, že prvně na JpW nepochodím :-(

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: