Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
michaelkiller Profil |
#1 · Zasláno: 11. 8. 2005, 14:53:29 · Upravil/a: michaelkiller
Potreboval by som poradiť s jedným problémom. Chcel by som odfiltrovať všetky tagy a takisto aj bbcode [url=][/url] a podobné vecičky pomocou regulárneho výrazu alebo aj inak ak sa to dá.
V správe by som normálne mohol bbcode používať, ale akonáhle by som do správy zadal [code]blabla[/code], tak celý obsah blabla by sa odfiltroval.... príklad:
Viete niekto ako na to? Ďakujem |
||
Leo Profil |
#2 · Zasláno: 11. 8. 2005, 17:11:59
Takze jestli to chapu, potrebujete code a veskery jeho obsah nahradit prazdnym retezcem nebo cim? Leo
|
||
michaelkiller Profil |
#3 · Zasláno: 11. 8. 2005, 18:09:38
Cely obsah toho code potrebujem vypisat presne v takom zneni ako napisem, teda chcem aby mi vypisalo [url="index.php"]index[/url] a NEVYTVORILO odkaz...
|
||
krteczek Profil |
#4 · Zasláno: 12. 8. 2005, 01:51:15
musíš najít začátek a konec a mezitím značky < > nahradit entitami. má to jedno omezení. tu značku kterou použiješ jako oddělovač nesmíš v kodu co chceš vypsat použít, jedině že bys ji už při zápisu psal pomocí html entit.
nrbo já jsem zatím ještě nepřišel na to jak to udělat jinak. na adrese: http://www.krteczek.czweb.org/test/ je to co zatím umím. tak mužeš vyskoušet krteczek |
||
michaelkiller Profil |
#5 · Zasláno: 12. 8. 2005, 11:17:21
diky krteczek, vypada to zaujimavo, vymyslel som tuto vec:
$Text = ereg_replace("(\[\*\*\*\])(.*)(\[\/\*\*\*\])", "\\1\\3", $Text); Lenze by som potreboval este na \\2 pouzit htmlentities.. Zapis ako $Text = ereg_replace("(\[\*\*\*\])(.*)(\[\/\*\*\*\])", "\\1".htmlentities('\\2')."\\3", $Text); mi nefunguje... Nejake riesenie? Dakujem |
||
krteczek Profil |
#6 · Zasláno: 12. 8. 2005, 22:58:24
tak tady je to co zatím mám...
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN"> krteczek |
||
michaelkiller Profil |
#7 · Zasláno: 13. 8. 2005, 08:51:46
Vidim, krteczek, dobre riesenie, ale nie prilis elegantne. Prave rozdelovaniu retazca som sa chcel vyhnut. Skoda ze sa to neda urobit pekne jednym prikazom...
Kazdopadne ked ma nic ine nenapadne, tak vyskusam. Diky |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0