Autor Zpráva
pituu
Profil
Ahoj,

robim si osobny web a chcem mat taketo menu
http://www.pituu.com/finalllll.png
v CSS som dal v ul "list-style-image:" ten funguje spravne, vid.
http://www.pituu.com/
lenze problem je ten ze pokial dam display:inline; tak sa mi zrusia tie sipky, resp. bodky [li]

Neviete co s tym ? -Dakujem
Zechy
Profil
nastav místo
display:inline

těm <li>
float:left


Inlie z toho udělá obyčejný text.
pituu
Profil
paráda, vono to de ! dekuju moc krat, nevis mi jeste poradit at nemusim w3schoolovat, jak to udelam aby tam byly napr. 20px mezeri ?
SwimX
Profil
pituu:
margin-left: 20px;
popč right.
a s tim floatem pročti: Jak funguje „float“ a „clear“
Radek9
Profil
pituu:
nastav těm <li> ještě margin-left: 20px;.
Edit: pozdě xD
pituu
Profil
diky, jenom kdyz dam margin-left/right 20px tak se nic nestane akurat se mi zmeni list style na gulicku namsite me sipky :/
pituu
Profil
za odkaz dekuju :) vysvetlil mi to
pituu
Profil
http://www.pituu.com/
vid. tu
SwimX
Profil
pituu:
uprav csska:
li {
	color: white;
	float:left;
	list-style-image: url('http://www.pituu.com/assets/images/arrow.png')
	display: block;
	margin-left: 30px;	
}
pituu
Profil
mm diky, ale porad to dela ty bodky, divej
http://www.pituu.com/
F5
SwimX
Profil
pituu:
za to může tvůj překlep :)
uul {
    list-style-image: url('http://www.pituu.com/assets/images/arrow.png')
}


a jinak na odkazy na této diskusi používej prosím ;)
pituu
Profil
no ja sem to dal schvalne uul protoze sem myslel ze staci nastavit pri li, diky moc uz to de :) fakt ste mi pomohli, diky

okey, diky
pituu
Profil
poslis, kdyz si se ucil CSS [delal 1. web] tak si skousel hledat na w3 nebo tak, nebo si psal tady jako ja ? nevim totiz jakej postup mam zvolit, tedkom nevim jak udelat to HOME [v CONTENCT] www.pituu.com/finalllll.png
SwimX
Profil
pituu:
poslis, kdyz si se ucil CSS [delal 1. web] tak si skousel hledat na w3 nebo tak, nebo si psal tady jako ja ?
dovolím si poopraviut tvoji češtinu :)
1) poslyš
2) před otazníkem není mezera
3) zkoušel
4) před nebo se nepíše čárka (i když tady si teda nejsem jist :)
5) před tak čárka bude
6) závorky by se asi hodily kulaté
7) diakritika tam není žádná

Promiň, nemoh jsem si to odpustit :)


Na w3 jsem určitě nehledal, nejprve jsem udělal web s pomocí spolužáků a JPW. Pak si zde nechal udělat názor na stránku, zjistil, že nic moc a jel odznovu :)

Co ti na tom HOME nejde?
doporučil bych udělat to jako nadpis (pokud máš h1 jako nadpis webu tak bych to dal jako h2)
<h2 style="background: url('../images/tasipka.jpg') no-repeat left center;">HOME</h2>

(styly samozřejmě externě)
pituu
Profil
no ono, ja som Slovák ale chcel som pýsať česky pretože to je český web, viem že zopár čechov má so slovenčinou problémy, okey idem to skúsiť. vďaka

//ta šípka mi dáva zabrať :-D www.pituu.com/
SwimX
Profil
pituu:
aha, tak to se omlouvám :)
Bubák
Profil
Jdeš na to špatně:
- nepoužívej list-style-image, ale background-image http://teststranek.kvalitne.cz/odrazky1/
- je zvykem mít celou plochu klikací, použít hover, mít text položek menu horizontálně vycentrovaný, koukni na http://teststranek.kvalitne.cz/menu7/ a uprav si podle svých potřeb
pituu
Profil
diky moc, du na to ;)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: