Autor Zpráva
StiX
Profil *
Zdravím.
Rád bych vycentroval celý web http://stix.own.cz/ .
Statická šířka je 990px a vadí mi že je stránka prostě "přisátá" k levé straně, což při zobrazování na rozlišení větším jak 1024×768 vypadá dost blbě.
Chtěl jsem použít iframe ale radši bych nějakou lepší cestu.
Použitý je RS PHP Fusion.

Doufám že sem se vyjádřil jasně co to vlastně chci. ;)
Díky za rady
Taurus
Profil
Vyjádřil :-) zkus ale hledat, je to častý dotaz...
Chamurappi
Profil
Reaguji na Taura:
Když zakládal vlákno, tak ono to rovnou samo hledalo za něj. On byl akorát líný ty odkazy proklikat.


Reaguji na StiXe:
Viz vodorovné centrování.
StiX
Profil *
Kdybych nehledal už minimálně hodinu tak nezakládám novej topic. ;-)
Bohužel sem poměrně amatér co se týče php, ale i vůbec tvorby webů, takže by se mi hodilo polopatické vysvětlení. :-/
StiX
Profil *
Chamurappi :
Velice děkuji za ohodnocení mojí aktivity i za odkaz.
Mimochodem kdyby mi tohle fungovalo tak se tu blbě neptám.

Omluva za double post. Psal jsem moc dlouho tak jsem si nevšim [#3]
Chamurappi
Profil
Reaguji na StiXe:
kdyby mi tohle fungovalo tak se tu blbě neptám
Fungovalo by ti to, kdybys dodržel návod. Ve tvém CSS vidím jen:
#all {
 width: 760px; /*šírka layoutu*/
 text-align: left; /*zrušenie vycentrovania textu*/
 margin: 0 auto; /*vycentrovanie v ostatných prehliadačoch*/
}
Kde máš styl pro body? Kde máš v HTML <div id="all">?
StiX
Profil *
Nejspíš jsi mě nepochopil nebo nechápu já tebe...:)

Redakční systém PHP FUSION v sobě nikde html nemá
Shulík
Profil
U body si 'margin:0px auto;' potom někde později rušíš 'margin:0;'
RockFire
Profil
StiX: Má, v themes
Chamurappi
Profil
Reaguji na Shulíka:
Ruší mu ho reklamní lišta ic.cz. Už tu jednou byl podobný problém.


Reaguji na StiXe:
Najdi způsob, jak přidat ten obalující <div>.
Joker
Profil
StiX:
Mimochodem kdyby mi tohle fungovalo tak se tu blbě neptám.
Poznámka pro případné další dotazy (a další tazatele, kteří to čtou): „Zkoušel jsem XY, ale nefungovalo mi to (+ jak se to projevovalo)“ je taky užitečná informace a stálo by za to ji do dotazu napsat.

Narazíte-li na obecný ověřený návod, který Vám nefunguje, je pravděpodobné, že něco děláte špatně. Pak není od věci napsat zhruba: „Zkoušel jsem XY přes návod (odkaz) , ale nejde mi to (udělá/neudělá to ...). Mám to tady (odkaz), co dělám špatně?“

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: