Autor Zpráva
koki
Profil *
Ahojte prosím vás o radu.Keď sa mi načítava stránka v IE tak sa načíta logo správne ale keď to zapnem v mozille tak logo sprosto skáče až kým sa na horneš lište nestlačí obnovit.Tu je kód.



 

#Logo {
position:absolute;
top:154px;
left:425px;

}




Kuknite na stránke www.ladygaga.deg.cz Ďakujem
habendorf
Profil
Mně naskakuje hned.

OT: nesedí ti šrafování.
Plaváček
Profil
koki:

Nebude poskakovat, pokud tomu obrázku zadáš rozměry. Cituji z JPW:

Když se obrázku zadají rozměry, stránka si na obrázek při vykreslování vyhradí přesné místo. Až obrázek dorazí, tak se na vyhrazené místo dokreslí. To je ještě jednoduché. Nezáleží přitom na tom, jestli se rozměry obrázku zadají přes html atributy width="..." height="..." nebo přes CSS styly.

Co se ale stane, pokud rozměry obrázku zadány nejsou? Zjednodušeně řečeno stránka při načítání poskakuje. Napřed vymezí nějaké malé místo a pak čeká na hlavičkovou informaci z obrázku, který stránce sdělí skutečné rozměry obrázku. Teprve pak si stránka udělá místo a obrázek vykreslí.


habendorf:

S tím šrafováním bude mít problém.
habendorf
Profil
Plaváček:

Pokud to udělá šikovně, problém mít nebude ;o)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: