Autor Zpráva
danihel
Profil
Zdravim,
potreboval by som vyriesit, aby sa nacitavali obrazky na stranku z adresara, kde sa bude pomerne casto menit obsah, bud vsetky automaticky, alebo aspon nejak zjednodusene za pomoci externeho suboru, kde by sa iba zadavali cesty a nazvy suborov.
Moze sa na to pouzit, java po pripade php, bolo by lepsie sa zaobist bez flashu.

za akukolvek radu budem vdacny
Joker
Profil
Nejlepší by na to byl skript na straně serveru, jestli server nějaký podporuje. Obvykle PHP.
danihel
Profil
dakujem za odpoved, uz som to vyriesil s php to je asi najjednoduchsie

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: