Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jockie Profil |
#1 · Zasláno: 17. 8. 2005, 13:30:46
netusim co to je za "vymozenost" IE5 ale po najeti na jakou koli položku menu to je v pohode ale kdyz z jedne polozky prejedu na druhou tak cela stranka odskoci a rozhodi se ...
tady |
||
Jockie Profil |
#2 · Zasláno: 17. 8. 2005, 13:33:22
tak ted me napadla jedina vec a ejhle ... když tam neni atribut "title" tak je to v pohode ale kdyz tam je tak to odskakuje ...
dokaze mi nekdo vysvetlit proc to dela a jak to vyresit ?? |
||
peta Profil * |
#3 · Zasláno: 17. 8. 2005, 22:18:26
Jockie Jake menu? Aha, uz vidim, to, co se objevi, kdyz zascroluji doprava. Takove stranky miluji. Jak se scroluje mysi doprava koleckem? To programoval nejaky pip, takovou stranku.
A ten ukazkovy kod s tim title mas kde? Ten druhy vidim, s "ttitle", ktere se ignoruje. Tak nic, musim si pustit Far, otevrit nejakou htm a pridat sam cely ten seznam... tento kod mi neodskakuje ani v IE6 ani FF1.06, takze chyba je nekde jinde <ul> <li><a href="#" title="Profil">PROFIL</a></li> <li class="active"><a href="#" title="Projekty">PROJEKTY</a></li> <li><a href="#" title="Reference">REFERENCE</a></li> <li><a href="#" title="Galerie">GALERIE</a></li> <li><a href="#" title="Partneři">PARTNEŘI</a></li> <li><a href="#" title="Kontakt">KONTAKT</a></li> </ul> Jak se to resi? 1. Postupne odmazavas z CSS a ze stranky vse, co by tam byt nemuselo. 2. nebo udelas novou stranku postupne tam pridavas, co tam chces. ... Urcite to primo s title nesouvisi, ale jde o kombinaci nekolika veci najednou. |
||
diver Profil * |
#4 · Zasláno: 18. 8. 2005, 09:45:34
peta : A jaky mas prosim Te nastaveny rozliseni monitoru?Ja to zkousel a skrollovalo mi to az na 800x600...
|
||
Jockie Profil |
#5 · Zasláno: 18. 8. 2005, 09:46:23
peta
Nevim v čem je problem je to dělaný pro rozlišení 1024x768 a v tomto rozlišení se v žádným prohlížeči (Opera 7.54, FF 1.04, IE5, IE6) scrollovat nemusí.... ttitle sem tam večer napsal zcela umyslně (provizorne nez to vyresim) aby to neodskakovalo ... tento kod mi neodskakuje ani v IE6 ani FF1.06, takze chyba je nekde jinde chyba bude asi v tom, že sem psal že to odskakuje v IE5 a ne v IE6 a FF1.06 |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0