Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mira33 Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 1. 2010, 08:50:45
Nevite nekdo nahodou kde stahnout Kde stahnout a jak nainstalovat modCzech? Pro podporu CZ jazyka na serveru?
|
||
Joker Profil |
#2 · Zasláno: 6. 1. 2010, 09:14:36
mira33:
Zdá se, že stránky kde to bylo ke stažení jsou už nefunkční. Co přesně myslíte tím „Pro podporu CZ jazyka na serveru“? |
||
mira33 Profil * |
#3 · Zasláno: 6. 1. 2010, 15:58:29
No mam celkem problem. Presunuli mi VPS na jinou masinu a najednou mi nefunguje kodovani vubec nikde. Pred tim to makalo cca 4 roky bez problemu. Pouzivam pouze ARIEL a fonty ktere jsou pro CZ jazyk nejlepsi. Tvrdej ze tam musi makat utf8, ale ten maka divne. je to jako bych mel 1/2 vsech stranek pro utf8 a druhou pro windows-1250 to znamena ze ani jedno kodovani nemohu pouzit. Jedna se o mnoho web systemu ktere jsem daval do kupy mnoho let, je toho fakt hodne forum, weblog, inzerce, archiv odkazu, zpravy a kazda z techto veci ma svoji db.
Asi me z toho trefi |
||
mira33 Profil * |
#4 · Zasláno: 6. 1. 2010, 16:10:29
Skoro mi pripada jako by to byl nejakej vir. Je to az neskutecne vsechno v haji
|
||
Joker Profil |
#5 · Zasláno: 6. 1. 2010, 16:17:40
mira33:
„Pouzivam pouze ARIEL a fonty ktere jsou pro CZ jazyk nejlepsi.“ Protože jen s nimi je text zářivě bílý i na čtyřicet a odstraní skvrny od color:chocolate, color:olive a dokonce color:crap? :-) „je to jako bych mel 1/2 vsech stranek pro utf8 a druhou pro windows-1250“ Není to skutečně tak? „Skoro mi pripada jako by to byl nejakej vir. Je to az neskutecne vsechno v haji“ No hlavně nepanikařit. Podle toho popisu to vypadá, že na novém stroji je jiné výchozí nastavení něčeho. Nastavujete správné komunikační kódování pro databázi (SET NAMES)? |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0