Autor Zpráva
jancikfilip
Profil
Ahoj... tak a som tu zase..
Chcel by som vlozit flash video na web.. to samozrejme viem.
Na webe bude asi 7 a po case mozno i viac videi...
Ako urobiť to, aby navstevnik webu nemusel rolovat spranku... ked tam bude vlozenych 10 videi napr z you tube . Neslo by to spravit tak ze budú napísane len názvy videli a ked na nejaký názov kliknem tak sa mi to z pod toho nazvu vybalí. To je len taký môj nápad... uvítam i daľšie možnosti. Ďakujem
mckay
Profil
jancikfilip:
Můžeš zkusit použít highlisde. Má to docela pěkné efekty, pro tebe se asi bude hodit varianta buď "With html content", nebo s "Display flash".
jancikfilip
Profil
mckay:
A ako to tam mám zaimplementovať ???
Stiahol som si ten paket tych aplikacii alebo čo to je, a teraz by som potreboval headline html implementovať do mojej website...
Mam zkopirovať zdorový kód, alebo urobit tie vieda uz v tom hotovom tory bol ako example a dat to potom ako iframe ??? ale sa to robi inak ?? ďakujem
jancikfilip
Profil
A nejde to cele nejak jednoduchsie ??? teraz som to skúšal zaimplementovat, a firefox aj explorer mi pri kliknutí hlási že to je vyskakovacieokno a či ho chcem otvoriť a ďaľšie žvásty. Nedalo by sa to tebars nejak s iframe, ze ked kliknem na odkaz, tak sa mi nacita iny iframe? Kazdopadne dakujem vopred za pomoc...
jancikfilip
Profil
Tk poradi niekto aj nieco ine ? Dakujem
Bubák
Profil
Máš to rozbité.
jancikfilip
Profil
Bubák:
Dakujem.... odterz uz bude vedieť ako formulovať otázky a ako popisovat problémy na diskusných fórach.
Takze este raz:
Problém číslo 1. Potrebujem nejak rozdeliť videá na stránke aby návštevník nemusel rolovať napr. pri 10 videách.
2. stiahol a pokusil som sa implementovať highlisde. do weu. Funguje to dobre, až na bezpečnostnú hlášku pri kliknutí a tá hovorí že ide o vyskakovacie okno a že je blokované z dôvodu že odkazuje na nejaku inu adresu mimo môj web. ( video z you tube) Preto to nemôžem použiť... nie každý užívateľ vyskakovacie okno povolí.
3.Preto sa poptávam po inom riešení.
martin20a
Profil
tak já bych toto asi řešil pomocí javascriptu - zobrazování a schovávání obsahu na kliknutí - ukázka:
    <a href="javascript:inss('o1');">Video 1</a>
    <div id="o1" style="display: none;">
    kod videa
    </div>


a script k tomu:
<script type="text/javascript"> 
  function inss(id){
      obj = document.getElementById(id);
      if(obj.style.display=='none'){
      obj.style.display='block';      }
      else{      obj.style.display='none';      }  } 
  </script>



snad ti to pomuze
jancikfilip
Profil
martin20a:
Ďakujem.... už som to skúsil aplikovať, ale problem je v tom, že keď do zdroja vložím ten kod viackrat za sebou napr. keď chcem viac videí, tak mi to rozhodí stranku od kodu smerom na dol... ak to vložím iba raz, tak je to v poriadku... neviete v com to moze byt ???? nema sa davat medzi tymi kodmi este nejaka znacka?? som totiz zaciatocnik dakujem
<a href="javascript:inss('o1');">Video 1</a>
<div id="o1" style="display: none;">
kod videa
</div>
imploder
Profil
mckay:
Můžeš zkusit použít highlisde. Má to docela pěkné efekty, pro tebe se asi bude hodit varianta buď "With html content", nebo s "Display flash".
Highslide JS Core je v pohodě (plynulý efekt), ale u obrázků v sekci "With Gallery" je efekt pořádně zasekaný (FF 3.5.6), to se mi teda nelíbí.
jancikfilip
Profil
VSETKYM dakujem za pomoc uz som to spravil..

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0