Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
lexlutor Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 1. 2010, 11:28:21
Dobrý mam stránku ktorú mi napadol TC virus a vloil mi záškodnícky kod.
Všetky opatrenia typu odvirenie , zmena hesla som spravil ale teraz mam iný problém Ako mam odstrániť ten kód s tých stránok pripomínam že mám ich asi 1000 a záloha webu je stará 3 roky. Nie je na to soft typu find and replace ale on - line cez ftp lebo stiahnu 1000 php súborov nie je radosť. nie je na to nejaká uttilita v TC?? Dakujem |
||
mckay Profil |
#2 · Zasláno: 30. 1. 2010, 11:46:28
lexlutor:
Otevři je všechny v NetBeansu a pomocí najít a nahradit, myslím, že to jde i aplikovat jakoby na celý dokument. Jinak to, že zálohuješ je tvoje chyba, doufám že se po tomhle naučíš zálohovat častěji :). |
||
shaggy Profil |
#3 · Zasláno: 30. 1. 2010, 11:56:49
lexlutor:
A to ti ten kód vložilo na každú stránku? Väčšinou vírus napadá iba niekoľko stránok (index.php/html, default.php/html atď.), ostatné by mali byť čisté. |
||
Radek9 Profil |
#4 · Zasláno: 30. 1. 2010, 12:01:05
|
||
Bubák Profil |
#5 · Zasláno: 30. 1. 2010, 13:12:31
lexlutor:
„Nie je na to soft typu find and replace ale on - line cez ftp lebo stiahnu 1000 php súborov nie je radosť.“ Soft ani program na to není, ale šel ny napsat PHP script. Pokud bys stáhnul soubory k sobě, tak programů, které zvládnou find and replace, je spousta. „nie je na to nejaká uttilita v TC??“ Není. Navíc TC umí pracovat jen s lokálními soubory, pokud dělá něco na FTP, tak soubory stahuje do dočasného (tmp) adresáře. Je možné, že máš zavirováno jen několik souborů, viz shaggy nebo odkaz Radek9, ale zákeřný kód se includuje do ostatních souborů. |
||
lexlutor Profil * |
#6 · Zasláno: 30. 1. 2010, 17:56:57
php kod to sa mi páči cez akú funkciu? aby prehľadával celý web a nahradzoval... Existuje niečo také???
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0