Autor Zpráva
harsh
Profil *
Zdravím. Mám na stránce tento skript:
<?
$slozka = dir("content");
while($soubor=$slozka->read()) {
  if ($soubor=="." || $soubor=="..") continue;
  echo "<a href=\"content/$soubor\">".$soubor."</a><br>\n";
}
$slozka->close();
?>

který umožnuje zobrazit vsechny soubory v dané složce. Potřeboval bych, aby se vedle každého souboru automaticky zobrazoval datum přidání (upladu) na server.
Kalby
Profil
pouyij funkci: filemtime($soubor)
harsh
Profil *
Zkousel jsem to do toho skriptu zakomponovat, ale pořád mi to ukazovalo chyby, mohl bys mi s tim pomoct?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: