Autor Zpráva
spartan13
Profil
Dobrý den,
Chci si udělat jednoduchou fotogalerii, kde budou složky id-1,2,3,4,.....n a v nich může být max. 15 obrázků. Obrázky budu nahrávat já, takže zatím nebudu dělat žádné zadávání přímo na web ale budu je nahrávat přímo přes ftp.

moje představa je asi taková ale nevím, jak přesně to udělat.
ověřilo by se, jestli existuje "./obr/1/1,2,3,4,..15.jpg" a případně by se vložily něco na stylu if (exist(image("./obr/1.jpg"))) include nebo něco podobného.

Máte jiný (lepší) návrh nebo aspoň základní tipy na realizaci mého návrhu? Je pro mě důležitá rychlost skriptu.
spartan13
Profil
spartan13:
zkusím se tedy zeptat takhle, jak nejrychleji pracovat s obrázky( include, <img>,... ) ?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: