Autor Zpráva
alda
Profil
čau mam problem když si uděla vyběrovej seznam chci aby po vybrani nějake položky po kliknutí na ni tedy se aktivoval nějaký odkaz nevím jak na to a ještě jeden dotaz k tomu udělal jsem objednávací okno sponzoringu jednoho webu a ja bych chtel ze by tam byli 2 moznosti sponzoring na rok a na mesic a zaškrtavacim tlačitkem bych vybral rok nebo měsíc a podle toho by mi naskočil výběrový seznam možná to nechápete ale když tak to popíšu lépe
mckay
Profil
alda:
Jestli máš na mysli select, tak to se dělá javascriptem. Mimochodem, děsně si pomůžeš smajlíkovým spamem, chováš se jako idi*t.
kelvin
Profil
alda:
A co to zkusit napsat ještě jednou lépe?

* S diakritikou (nějaká tam je, ale jak kde).
* S členěním do vět. Napočítal jsem v tom cca 12 sloves bez jakékoli interpunkce. Vážně myslíš, že to někdo kromě tebe pochopí?
Beavis
Profil
alda:
Blbne Ti klávesnice. Jinak je to třeba onClick(); a onChange();.
alda
Profil
Ok znovu Když vytvořím výběrový seznam chci aby se po vybrání a kliknutí na nějaký text ve výběrovém seznamu zaktivoval odkaz např. mám v seznamu praha brno olomouc klinu v seznamu na olomouc a najede mi např www.olomouc.cz.

Další dotaz se týká tzv. RADIA a to že budu mít 2 radia jedno které bude mít vedle sebe napsané měsíc a druhé rok kliknu na měsíc a zobrazí se mi výběrový seznam s měsíci v roce kliknu na rok a zobrazí např. roky 2010 2009 atd..

Snad jste to pochopili sorry za ty smajle ale nakej borec co udelal příspěvek 20 minut po me uz tam ma omnoho vic přispěvku a ja na to spěcham. DIKY ZA JAKOUKOLI RADU !!

Moderátor Davex: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou.
Moderátor Davex: Používej prosím celé rozvité věty s interpunkcí, ve kterých bude problém srozumitelně popsaný.
Moderátor Davex: Tady není chat, ale diskuse, takže spěchej pomalu a nekřič na nás.
alda
Profil
podívejte sem je to tu vysvětleny co po vas žádám www.s-kalba.ic.cz/sa.html
alda
Profil
http://www.crazyhost.cz/objednavka další příklad vyberte san andras multi player a naskočí vám formulář
Beavis
Profil
alda:
<ot>
Nespamuj!
</ot>
Pořád to samé - prostuduj si onClick() a jiné JS fce.
Vzhledem k předchozímu vláknu, bych řekl, že na to Tvé síly zatím nestačí.
alda
Profil
Bože ja žadam o radu ne o buzeraci !
alda
Profil
Beavisi diky ;) nakonec to klaplo a jede tooo :) ok ok ok všichni po mě řvou s tačilo to říct jako beavis
mckay
Profil
alda:
A kdo by po tobě neřval?! Jsi tady na fóru, ne na volném chatu. Jako registrovaný člen můžeš své příspěvky upravovat - tím mizí přidávání dvou příspěvků po sobě. ;-)
alda
Profil
jo sorry všem

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: