Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
peta Profil |
#1 · Zasláno: 2. 4. 2010, 15:06:59 · Upravil/a: peta
Jak, cim, ve win nahradit v mnoha souborech v podadresarich stejny retezec?
Program? Php kod? cokoliv :) Pro linux jsem to nasel. --- nahrad.sh --- grep -R -l "<body" *.php > file_list.txt while read file_name ; do sed 's#str1#str2#g' $filename > temp_file mv temp_file $file_name done < file_list.txt --- zkopiruj --- cp -r *.php backup_pp/ cp -r *.htm* backup_pp/ Proc to potrebuji? Nejaky virus nam tu prepsal nekolik htm htm php souboru a pridal si za tag <BODY> jakysi kod. nastesti ten kod vypada byt stejny. Potreboval bych se ho hromadne zbavit bez upravy asi 500 souboru. Myslim ,ze ten uzivatel bude mit u admina problem, aby dostal heslo :) Ale to, uz neni muj problem. |
||
peta Profil |
#2 · Zasláno: 2. 4. 2010, 15:21:12
ha, tak nic, kdo hleda v diskusi :)
http://www.google.cz/search?sitesearch=diskuse.jakpsatweb.cz&q=hledat+nahradit+text+v+souborech Uz mi jede Bk ReplaceEm |
||
Tasartir Profil |
#3 · Zasláno: 2. 4. 2010, 15:22:26
V hojně používaném editoru PSPad je možnost Hledat -> Hledat a nahradit v souborech. Umožňuje "vymazat" (nahradit prázdným řetězcem) řetězec v zadaném adresáři (i s možností filtrování souborů). Snad jsem pomohl.
|
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
peta Profil |
#4 · Zasláno: 7. 4. 2010, 15:17:42
PsPad to ma? Zajimave, priste pouziji. Jsem hlavne rad, ze pouzili stejny kod, jinak bych musel vymyslet reg. vyraz nebo prochazet 250 souboru rucne.
|
||
Časová prodleva: 9 měsíců
|
|||
gully Profil |
#5 · Zasláno: 1. 1. 2011, 18:57:45
Taky jsem o te moznosti netusil, a tolikrat jsem ji suploval nejakym vlastnim kodem. Je v PSPadu dost zasekana a diky teto diskuzi jsem ji nasel.
Dik moc! |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0