Autor Zpráva
Sylar
Profil
zdravím
dají se na webu nějak spouštět .avi videa a dá se nějak zařídit aby se např. automaticky spouštěli ve win media playeru ?, pokud by ho někde v pc neměl, hodilo by mu tohlášku ať si ho sežene ?
díky za info
bohyn
Profil
Sylar:
Můžu se zeptat jak si má uživatel Linuxu sehnat WMP? Proč to nenecháš na prohlížeči a uživatelovi ať si přehrává videa tak jak je zvyklý?
Sylar
Profil
bohyn:
win media player byl jen příklad, můžu se zase já zeptat jak to tedy údělat způsobem kterým píšeš ? já ty videa bohužel nemám ve flashi ale v .avi
bohyn
Profil
Sylar:
<a href="/videa/moje_video.avi">odkaz na video</a>


Uživatel si pak může vybrat jestli si video stáhne a pak přehraje, nebo rovnou přehraje v přehrávači který má nastavený pro daný typ videa.
Sylar
Profil
bohyn:
tohle mu ale nabídne klasické pop-up okno "otevřít" , "stáhnout" že? možná jsem se tedy na začátku špatně v yjádřil ale mě jde o to, aby si uživatel mohl prohlédnout video rovnou na stránkách ... tedka jsem si vzpoměl, že by to měl umět tag <img> s parametrem dynsrc="vide.avi" ale nejsem si jist jak je to s kontrolou videa, potřeboval bych i stop, play tl. a super by byl i posuvník času ... uvidíme ... jdu zkusit ...
denCo
Profil
skús pohľadať tuto
http://www.jakpsatweb.cz/html/objekty.html

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: