Autor Zpráva
AMD
Ahoj. Omluvte divnej titulek, protože nevím jak to popsat. Prostě chci mít pod sebou odkazy s věcičkama a když na nějakou kliknu, aby vyjely podrobnosti... Určitě to má nějakej název a určitě se to řešilo, jenže já nevím co hledat Byl bych rád třeba za odkaz na web, kde tohle už je, abych to mohl obšlehnout Tak předem dík
peta
Profil *
www.volny.cz/peter.mlich/www.htm
- odkaz Mizici menu
- odkaz tree menu - QA.htm (skryvane odpovedi na otazky)
AMD
Zítra na to mrknu, díky :) mimochodem tvoje stránky se nezobrazí v Konqueroru 3.4.2-r1. Zapomněl jsem dodat, že to musí chodit v Konqueroru a je mi jedno jestli to v IE půjde nebo ne :) samozřejmě chápu, že když se nezobrazí tvoje stránky, tak to neznamená, že se nezobrazí ani tvý menu. Protože jednotlivý věci se tam zobrazí, takže tam někde budeš mít chybku :) Čus.
AMD
teda ... dneska na to mrknu, až se probudím :D
peta
Profil *
AMD
treba se to jenom zalomilo dolu, ale nemel jjsem prilezitost testovat. Posledne mi to v nem chodilo, od te dby jsem udelal par zmen, ale ten pocak ma ted tatka na nejake programovani a momentalne mu to tam vyplivlo nejakou chybovou hlasku a je pryc, tak mu to nechci tam menit. Ale dik za pripominku, zkontroluji.
AMD
Ok, tady máš screen...
AMD
V Konqueroru to mizící menu ( http://www.volny.cz/peter.mlich/Pr/efekty/mizeni/menu4.htm ) jde nic moc :( Jak to ve FF pomalu mizí, tak v Konqu to prostě chvilku počká a zmizí najednou, takže bych to mizení spíš vypnul.. prostě aby to zmizlo hned. Nevím ale jak, mám tušení, že to bude něco s (opacity=0..1 (0.49); object.style) :D ale nevím.
AMD
A nebo - a to se mi v tuhle chvíli jeví jako lepší řešení - udělat to jako na http://gentoo-portage.com/ ... zkus si najet na něco v pravým menu, takový vyskakovací podrobnosti :) zkoušel jsem to už... tak trochu... a nic moc mi to nešlo. Nemáš tam někde návod na toto ? :)
Fred
AMD
Tam je to ale udělané v css a ne v js. Hledej tam v css v komentáři tohle ebuild pop-up nav a to je ono , pozn.: nefunguje to v IE
peta
Profil *
AMD
Vypada to jako to moje menu, jen na pruhlednost pouzivaji podle mne Gif huste ctvereckovany. Fred tusim mel nejaky prikla. Proste 1 ctverecek mas pruhledny, druhy ne a das to jako pozadi prvku.
V konquerovi vim, ze ta pruhlednost nefunguje, to mam testovany. Jde o to, ze by mela, ze by mela byt KDEopacita, ale ta prave nejak nejede. Zkus tam zadat sirku i vysku prvku, fakt nevim.
Na inetu jsem prave nasel jen tu KDE opacity.
Ze menu zmizi naraz po chvili je zpusobeno tim, ze pri odjeti snizuji hodnotu transparence a pokud je 0, tak menu schovam pres display:none; Cili chova se to spravne, stejnetak je na tom Opera.
Jestli ti ve FF mizi pomalu, tak si zrychli timeout nebo prirustek pruhlednosti. To je zkratka demo-priklad :)

v jejich css jsem objevil toto:
.gray_cover{
background-color: #CCCCCC;
width: 100%;
height: 100%;
position: absolute;
top:0;
left:0;
opacity: .65;
filter:alpha(opacity=65);
}

a toto, obrazek prozkoumam
#top_empty {
background-image: url('/images/02.png');
background-repeat: repeat-x;
}
... vypada to, ze obrazek je normalni, ale png maji kolem 20 hladin transparence a nemusi je win spravne zobrazit, kdezto konq a linux tu pruhlednost umi
Ale tady spis pujde o tu opacitu nahore
peta
Profil *
www.google.com
slova: opacity konqueror
A dozvedel by ses, ze jsem to mel spatne zapsane. U JS zalezi na velikosti pismen
KHTMLOpacity
je neco jine nez moje puvodni verze
KhtmlOpacity
uz jsem opravil, otestuj, kdyz mas linux :)
AMD
Fred
Já vím, je mi jedno, že to nejde v IE, ještě to zkusím :)

peta
v Konqu to samý :(
Fred
Tak to nastuduj tady http://kryogenix.org/ je to tam přehlednější, jed to bez js a i v ie, protže to posouvá text-indent na hoover
AMD
Fred
V angičtině nejsem zrovna nejlepší... můžeš mi pls najít (nebo říct) kde přesně to tam najdu ?
Fred
Vizuálně: vlevo při přejetí nad obrázky.
HTML: ze začátku zdrojáku v body po komentáři site links
CSS: kryogenix.org/designs/pretty/pretty.css classy .sitelink a, sitelink .a:hover
Fred
Nebo je to taky tady http://www.thestyleworks.de/
AMD
Hey to je dobrý... Dík
lukasmag
Profil *
jenom zkouším smajla :D
lukasmag
Profil *
sakra :)
AMD
lukasmag
Musíš si ho sem hodit jak obrázek
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0