Autor Zpráva
soucekgns
Profil
Nevím, jestli to jde, ale neexistuje nějaký kód na automatické vypsání odkazů na soubory z určité složky na stránku?
Předem díky.
Keeehi
Profil
Toto vypíše jména souborů. Odkazy si z toho zvládneš udělat sám.
$slozka = opendir("."); // Tento skript vypíše obsah složky v níž je uložen
 while ($soubor = readdir($slozka)){
  echo $soubor."<br>";
 }
soucekgns
Profil
Díky moc...
Chro
Profil
soucekgns:
Nebo pokud nechceš vypisovat i tento adresář a nadřazený adresář, případně PHP soubor se skriptem, kterým vypisuješ soubory na stránce:
<body>
<?php
$slozka = opendir(".");
$ignoruj = "vypisovaci_skript.php";
while ($soubor = readdir($slozka))
{ if ($soubor != "." && $soubor != ".." && $soubor != $ignoruj)
{ echo '<a href="'.$soubor.'">'.$soubor.'</a><br>'; } }
?>
</body>
drvaca
Profil
Můžu se zeptat, podle čeho to seřazuje? Podle názvu totiž ne, změny souboru taky ne... Tak jak tedy?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: