Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
smonkey Profil |
#1 · Zasláno: 6. 5. 2010, 19:54:58
Zdravím,
udělal jsem si jednoduchou funkci na přidávání a následný vypis z databáze. Kód na přidávání je takový: Dál už je jen formulář <?php require 'db.php'; if(isset($_POST['odeslat'])) { if(!empty($_POST['text'])) { if(!empty($_POST['nadpis'])) { $text=$_POST['text']; $nadpis=$_POST['nadpis']; mysql_query("INSERT INTO clanky (cas, nadpis, text) VALUES (NOW(), '".($_POST['nadpis'])."', '".($_POST['text'])."')"); $hlaska = "Článek byl úspěšně odeslán!"; echo mysql_error(); } }else{ $hlaska = "Článek se nepodařilo odeslat!"; } } ?> Kód na výpis je takový: <?php require 'db.php'; $sql=mysql_query("SELECT * FROM clanky ORDER BY id DESC"); $pocet=mysql_num_rows($sql); if($pocet==0){echo "Žádné články zatím nebyly napsány.";}else { while($clanek=mysql_fetch_array($sql)){ $vypis = "<div id=\"context\" class=\"rounded\"><div id=\"clanek\"><h1><a href=\"#\">" . $clanek['nadpis'] ."</a></h1><p>" .$clanek['text']. "</p></div></div>"; } } ?> Jedná se mi o to, že s každý nový článek se má vypsat v divu (Viz. $vypis). Tak se ale nestane, do divu se obalí pouze první článek v DB a ostatní se nevypíšou. Pokud článek přidám "ručně" - přímo do html kódu, vše funguje parádně. Děkuji za odpovědi ;-) |
||
panther Profil |
#2 · Zasláno: 6. 5. 2010, 20:05:06
smonkey:
jestli to nebude tím, že se ti $vypis co kolo cyklu přepíše, zůstane ti tedy jen poslední řádek. |
||
smonkey Profil |
#3 · Zasláno: 6. 5. 2010, 20:05:40
Taky mě to napadlo, ale nevím jak z toho ven :-(
|
||
panther Profil |
#4 · Zasláno: 6. 5. 2010, 20:08:56
smonkey:
co to rovnou vypisovat? Případně k proměnné pokaždé připojit další řádek, tedy $vypis .= '<div>...'; |
||
smonkey Profil |
#5 · Zasláno: 6. 5. 2010, 20:12:13
To znamená že když tam přidám jednu tečku tak že se to začne co? :-) Promiň že se tak "debilně" ptám, ale ja su nekdy fakt nechápavej...
|
||
smonkey Profil |
#6 · Zasláno: 7. 5. 2010, 20:20:46
Problém vyřešen ;-) Děkuji....
Prosím lock. |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0