Autor Zpráva
tomasz
Profil *
mam takovy dotaz. mam stranku a hodne podstranek (php souboru). a do kazde podstranky chci pridat nejake odkazove reklamni banery. do vertikalniho menu., odkaz vim jak napsat. ale do budoucna bud banery pridam nebo uberu a nechci kazdy jeden soubor ph otevirat a prepisovat.
jak to udelat abych to psal treba do jineho php souboru a aby ty reklamni obrazky se nacitaly z tamtud nebo jak na to? asi ste me pochopili oc se mi jedna?
prosil bych o pomoc co napsat do tech xxx souboru a co napsat do nove vytvoreneno souboru kde bych mel jen odkazy na reklamy?
nebo nejak jinak?diky moc
Chro
Profil
Do každé podstránky:
<?php include "bannery.php"; ?>

Případně upravit cestu, ../bannery.php atd.
Soubor bannery.php (příklad):
<a href=""><img src=""></a><br>
<a href=""><img src=""></a><br>
<a href=""><img src=""></a><br>
tomasz
Profil *
jasne to funguje.....ale nefunguje mi obrazek,ze neni videt.....cestu obrazku mam 100% spravnou, protoze kdyz najedu mysi tak odkaz funguje, ale nefunguje obrazek.....jakto?
kdyz dam border="0" tak se nezobrazi nic.....ale odkazy fungujou, a kdyz dam borde="1" nebo nenapisu border vubec tak se mi zobrazi takove 2 male carky...

jak je to mozne?v cem muze byt chyba?
panther
Profil
tomasz:
dej odkaz na web.
tomasz
Profil *
http://www.skimosty.eu/slalom/bazar.php

zatim to zkousim na jedne podstrance.....v levem menu dole
panther
Profil
tomasz:
cestu obrazku mam 100% spravnou
cestu k obrázku máš 100% špatnou.
1. odkuzuješ-li absolutně, musíš i s protokolem, tedy http://www.server.cz/obrazek.png
2. tebou uvedené obrázky neexistují
tomasz
Profil *
ok ted uz to mam ok a porad to nezobrazuje....
neni treba nastavit atributy u slozky reklama kde jsou ty obrazky? ted mam 755 ale myslim si ze to nema na to vliv
panther
Profil
tomasz:
ne, musíš zadat jen správnou cestu k obrázkům. Nic víc, nic míň. Jak píšu v bodě 2., obrázky neexistují.

- nemáš je nahrané na serveru
- jsou na serveru, ale jinde, než kam odkazuješ
tomasz
Profil *
P.S. zkusil jsem to dat i do "obsahu", napadlo me jesi to neprekryva menu, ale jak je videt na strance u tecky <li>, tak take jenom carka bez obrazku
panther
Profil
tomasz:
když říkám, že máš špatně zadanou cestu k obrázkům, nebo že neexistují, tak zkrátka neexistují. Nehledej v tom nic víc, jen je nahraj na server a nastav k nim správnou cestu. Víc k tomu nemám co dodat.

http://www.jakpsatweb.cz/faq/nefunguji-obrazky.html
tomasz
Profil *
VYRESENO...jsem to ale blb

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0