Autor Zpráva
Jiřík
Ahoj všem,
na YT jsem zkopíroval odkaz na video a vložil do PHP stránky. Video se zobrazuje ve FF, ale v IE se objevuje pouze rámeček. Mohl byste mi někdo prosím poradit jak zajistit, aby se mi to zobrazovalo i v IE. děkuju za pomoc
mckay
Jiřík:
Je možné, že používáte IE6? Youtube myslím ukončilo podporu tohoto prohlížeče. Pokud to tím není, uvítáme tu všichni jistě odkaz na živou ukázku.
Chamurappi
Reaguji na mckaye:
Tím to rozhodně není, YouTube funguje v šestce prakticky stejně jako jinde, akorát buzeruje uživatele žlutým okýnkem.
Jiřík
odkaz: fttp://www.jirikovovideni.eu
Jiřík
pardon opravuji
odkaz: http://www.jirikovovideni.eu
kelvin
Jiřík:
Mi v IE6 jde. Máš v IE Flash?
Jiřík
kelvin:
Děkuji, bylo to tím flashem... nikdo není dost chytrý...
Thinkkk
Profil *
YouTube zobrazuje kód pro XHTML, a jak koukám, ty tam máš HTML, a ještě k tomu dost špatný. Doporučuji napsat:
<object width="sirka" height="vyska" data="url-videa"><param name="movie" value="url-videa"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowscriptaccess" value="always"><embed src="url-videa" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="sirka" height="vyska"></object>
já mám kvůli tomu na své stránce zvlᡚtní čtečku XML a pro video z youtube <youtube video="kod-videa" width="sirka" height="vyska" /> dále třeba fullscreen nebo related a to mi tohle vypíše
Chamurappi
Reaguji na Thinkkka:
YouTube zobrazuje kód pro XHTML
Ne, v XHTML by kód od něj nefungoval kvůli špatně zapsanému ampersandu.

Doporučuji napsat
K čemu tam uvádíš ten <object>? Prohlížeč nepozná, čím ho má nechat načítat, takže stejně použije (pouze) vnitřní <embed>.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0