Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jiřík Profil |
#1 · Zasláno: 1. 6. 2010, 20:40:51
Ahoj všem,
na YT jsem zkopíroval odkaz na video a vložil do PHP stránky. Video se zobrazuje ve FF, ale v IE se objevuje pouze rámeček. Mohl byste mi někdo prosím poradit jak zajistit, aby se mi to zobrazovalo i v IE. děkuju za pomoc |
||
mckay Profil |
#2 · Zasláno: 1. 6. 2010, 21:26:34
Jiřík:
Je možné, že používáte IE6? Youtube myslím ukončilo podporu tohoto prohlížeče. Pokud to tím není, uvítáme tu všichni jistě odkaz na živou ukázku. |
||
Chamurappi Profil |
#3 · Zasláno: 1. 6. 2010, 21:40:13
Reaguji na mckaye:
Tím to rozhodně není, YouTube funguje v šestce prakticky stejně jako jinde, akorát buzeruje uživatele žlutým okýnkem. |
||
Jiřík Profil |
#4 · Zasláno: 1. 6. 2010, 21:45:25
odkaz: fttp://www.jirikovovideni.eu
|
||
Jiřík Profil |
#5 · Zasláno: 1. 6. 2010, 21:51:38
pardon opravuji
odkaz: http://www.jirikovovideni.eu |
||
kelvin Profil |
#6 · Zasláno: 1. 6. 2010, 22:49:02
Jiřík:
Mi v IE6 jde. Máš v IE Flash? |
||
Jiřík Profil |
#7 · Zasláno: 2. 6. 2010, 08:50:26
kelvin:
Děkuji, bylo to tím flashem... nikdo není dost chytrý... |
||
Thinkkk Profil * |
#8 · Zasláno: 2. 6. 2010, 16:14:32
YouTube zobrazuje kód pro XHTML, a jak koukám, ty tam máš HTML, a ještě k tomu dost špatný. Doporučuji napsat:
<object width="sirka" height="vyska" data="url-videa"><param name="movie" value="url-videa"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowscriptaccess" value="always"><embed src="url-videa" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="sirka" height="vyska"></object> já mám kvůli tomu na své stránce zvlᡚtní čtečku XML a pro video z youtube <youtube video="kod-videa" width="sirka" height="vyska" /> dále třeba fullscreen nebo related a to mi tohle vypíše |
||
Chamurappi Profil |
#9 · Zasláno: 2. 6. 2010, 16:52:48
Reaguji na Thinkkka:
„YouTube zobrazuje kód pro XHTML“ Ne, v XHTML by kód od něj nefungoval kvůli špatně zapsanému ampersandu. „Doporučuji napsat“ K čemu tam uvádíš ten <object> ? Prohlížeč nepozná, čím ho má nechat načítat, takže stejně použije (pouze) vnitřní <embed> .
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0