Autor Zpráva
Sharp
Profil *
Zdravím všechny,
poraďte, jestli Vás prosím něco napadne.
Mám následující potíž. Dejme tomu, že prodávám auta, lépe řečeno zadavatel prodává auta. Nyní si vymyslel následující.
Máme značku třeba Škoda. Tato značka vyrábí modely Superb, Octavia, Fabia a Roomster.
Do této chvíle vše fungovalo tak, že si na webu zákazník klikl na vozy Škoda a tam se mu zobrazily všechny modely. Dejme tomu, že to bylo na stránce www.example.com/vozy-skody.php

Nyní si vymyslel, že chce, aby na té samé stránce si zákazník mohl v horní části, nad jednotlivýma modelama ještě kliknout na rozdělení. Například limuzíny, do terénu, do města.
Kde třeba kategorie limuzína bude obsahovat nejenom superba, ale i octavii. Jenže octavie bude nejenom v limuzínách, ale i v jiných, dalších kategoriích. Jak docílit toho, abych bez změny stránky, to znamená, abych nemusel dělat třeba www.example.com/vozy-skody-limuziny.php atd... Rád bych to vše měl na jedné stránce pořád a nejlépe, aby se nemusela měnit nikdy url. A pokus si zákazník neklikne na jednotlivé kategorie, aby se mu zobrazily všechny 4 modely... Napadá Vás něco?

Sharp
panther
Sharp:
Můžeš to zobrazovat/skrývat = měnit JavaScriptem. Například.
Sharp
Profil *
Jde mi samozřejmě také o to, aby stránka zůstala nějak inteligentně optimalizovaná pro vyhledávače žejo.
panther
Sharp:
Jde mi samozřejmě také o to, aby stránka zůstala nějak inteligentně optimalizovaná pro vyhledávače žejo.
to se nevylučuje.

Zobrazíš všechny auta, při zakliknutí terénních se ta ostatní skryjí. Nic špatného na tom není.
Sharp
Profil *
Přiznám se, že asi úplně nevím jak takový script napsat. Nikdy jsem do js příliš nepronikal. Nešel by prosím nějaký malý příklad?
panther
Sharp:
něco na způsob tohoto příkladu.
Sharp
Profil *
jasné. Mrknu na to.
Sharp
Profil *
Díky moc

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0