Autor Zpráva
mone
Profil *
cau,
potreboval bych udelat strankovani napr. guestbooku (mysql). chapu funkci LIMIT X, Y, ale nevim, jak to zakomponovat do ty stranky (odkazy na dalsi stranky vypisu atd).
diky
Anonymní
Profil *
NSP1000XNTS (nebudu se ptát 1000x na to samé), ale abys neřekl, že ti neporadím vpravo nahoře je okénko - napiš tam: stránkování a dej HLEDAT.
Yuhů
Profil
no a najdeš tohle:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=9&topic=72 2

Co se týká LIMIT, tak to je správný postup. Do nějakých proměnných si ta X a Y uložíš a na konci stránky pomocí nich vyskládáš odkaz na dašlí stránku.
Tomik
Profil
Yuhů !? : Zasláno: 23.11.2004 01:18:49 - teď už vážně pochybuju o tom, že někdy spíš.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.