Autor Zpráva
Little peg
Profil
Ahoj, chci se zeptat, proč v IE to funguje, tak jak chci, že div 1 je vlevo a div 2 vpravo, ale v FF i v Google Chrome to tak není, proč?

Předem děkuji za odpověď...

<body>
  <style>
    body  {text-align: center}
    #obal {text-align: left; width: 300px; background: #00f; margin: 0 auto}
    #1    {width: 100px; float: left; margin: 0px; padding: 0px}
    #2    {width: 100px; float: right; margin: 0px; padding: 0px}
  </style>

  <div id="obal">
    <div id="1">text<br />písmenka<br />text<br />bla bla bla<br />ahoj
    </div>
    <div id="2">nějakej<br />další<br />text
    </div>
  </div>
</body>
Str4wberry
Profil
Použij nějaké normální ID. Viz příklad.
Little peg
Profil
To mě taky mohlo napadnout :D ... moc dík
Ale teď je tam zas problém, že tam není vidět to pozadí.
Plaváček
Profil
Little peg:

Přidej k definici #obal tuto deklaraci: overflow:hidden. Mělo by to šlapat.
Little peg
Profil
tak za ten "overflow: hidden" moc dík, todle řeším už strašně dlouho, vlastně proto sem tudle diskuzi založil, to první byla chyba z hlouposti - už sem dlouho web nepsal a na to sem nějak zapomněl...
Plaváček
Profil
Little peg:

Tvůj problém by vyřešil i jakýkoliv prvek s nastaveným clear:both za posledním z plovoucích prvků. Říká se mu (Viktor) čistič. Ale tenhle "tak trochu hack" je elegantní a funkční, tak proč ho nepoužít? :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0