Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
petrr Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 7. 2010, 15:54:26
ahojky vytvoril sem kod php, ktery funguje, teoreticky by nemel mit chyby - ale nejakym zpusobem mi neposila vysledek na monitor, nevite cim to muze byt??? diky
|
||
Joker Profil |
#2 · Zasláno: 28. 7. 2010, 15:57:01
petrr:
„nevite cim to muze byt?“ Spousta možných příčin. Nastavil bych error_reporting na E_ALL a koukl se co to napíše. |
||
petrr Profil * |
#3 · Zasláno: 28. 7. 2010, 15:58:02
aha kam se to nastavuje?? diky
|
||
petrr Profil * |
posilam kod:
soubor connect.php: <?php $connect = mysql_connect ("localhost","root") or die(mysql_error()); mysql_select_db_("prihlaseni") or die(mysql_error()); ?> soubor login1.php: <html> <body> <font size="5" face="sans-serif">Login </font> <form action="login2.php" method="POST"> <table cellpadding="3" cellspacing="4" border="0"> <tr> <td>Username:</td> <td><input type="text" name="user"/></td> </tr> <tr> <td>Password:</td> <td><input type="password" name="pass"></td> </tr> <tr> <td><input type="submit" name"submit" value="login"/></td> </tr> </table> </form> </body> </html> soubor login2.php: <?php echo "prdel"; include ("connect.php"); if ($_POST['submit']) { //get data $username = $_POST['user']; $password = $_POST['pass']; if ($username && $password) { $query = mysql_query("SELECT * FROM users"); while ($getrows = mysql_fetch_assoc($query)) { $dbuser = $getrows['user']; $dbpass = $getrows['pass']; } if (($username == $dbuser) && ($password == $dbpass)) { echo"Login Sucessfull.."; } else { echo "login Failure.."; } } else { die("The username and password should not be left empty"); } } ?> K databazi se pripojim, ale nic mi to nevypisuje na monitor Poradi mi nekdo vcem mam chybu proc mi to nevypisuje na obrazovku nic?? diky Moderátor Davex: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou. Moderátor Davex: Vkládej prosím kódy mezi značky [>pre] a [>/pre] (stačí kliknout na
![]() |
||
panther Profil |
#5 · Zasláno: 28. 7. 2010, 16:32:06
petrr:
„aha kam se to nastavuje?? diky“ hned na začátek souboru. http://php.net/manual/en/function.error-reporting.php |
||
petrr Profil * |
#6 · Zasláno: 28. 7. 2010, 17:34:02
nejak se mi tam nedari najit chybu vcem to muze byt????? diky
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0