Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
escaper Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 9. 2005, 22:17:03
potřebuju aby se mi při kliknuti na jeden odkaz otevřely dva různé *.htm soubory. Klidně tak že někam do jednoho z nich něco napíšu. Víc by se mi ale hodilo že by to šlo jednim odkazem(nevímjestli to vůbec tak jde)
|
||
Charlie Profil |
#2 · Zasláno: 3. 9. 2005, 22:20:13
Tak odkaž na jednu stránku a pak JavaScriptem vytvoř nové okno s požadovanou stránkou dvě. Je to ale prasárna, tohle do webdesignerské etiky rozhodně nepatří.
|
||
marek_sk Profil * |
#3 · Zasláno: 3. 9. 2005, 22:26:26
Na více souborů předpokládám budeš chtít více oken?
<a href="stranka_do_puvodniho_okna.htm" onClick="window.open('stranka_do_noveho_okna.htm', '', '');"> Nebo oba soubory do dvou nových oken? <a href="#" onClick="window.open('stranka_do_noveho_okna1.htm', '', ''); window.open('stranka_do_noveho_okna2.htm', '', '');"> Nebo něco jiného? |
||
Leo Profil |
#4 · Zasláno: 4. 9. 2005, 07:31:17
To z vas budou mit uzivatele radost... Leo
|
||
bojars Profil |
#5 · Zasláno: 4. 9. 2005, 09:19:05
Jedním odkazem dvě stránky
Ako uvažujem v týchto prípadoch (možno nielen) ja - návštevník: - tú druhú stránku považujem za PopUp (vnútenú stránku), ešte bielu ju zatváram a "bojars Rank" je "-10" ... |
||
Fred Profil |
#6 · Zasláno: 4. 9. 2005, 09:57:14
No to by mě zajímalo k čemu to potřebuješ, můžeš taky dát normální odkaz na okno1 a okno2 může být popup co pověsíš na unload, ale lidi to fakt opruzuje(tečka). Nestačilo by Ti otevřít normální frameset a v něm ty dvě okna?
|
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
escaper Profil * |
#7 · Zasláno: 10. 9. 2005, 09:32:46
"zdědi" sem web po předchůdci a ten byl strašně zmatkovej, takovy haluzárny sem ještě neviděl, frejmy nadefinovany hodně divoce a nemohl sem se v tom vyznat, proto sem to chtěl bez frejmu ale nakonec to cely předělávám, takže už je po problému, nechtěl jsem popup sám ho mám zablokovanej
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0