Autor Zpráva
escaper
Profil *
potřebuju aby se mi při kliknuti na jeden odkaz otevřely dva různé *.htm soubory. Klidně tak že někam do jednoho z nich něco napíšu. Víc by se mi ale hodilo že by to šlo jednim odkazem(nevímjestli to vůbec tak jde)
Charlie
Tak odkaž na jednu stránku a pak JavaScriptem vytvoř nové okno s požadovanou stránkou dvě. Je to ale prasárna, tohle do webdesignerské etiky rozhodně nepatří.
marek_sk
Profil *
Na více souborů předpokládám budeš chtít více oken?

<a href="stranka_do_puvodniho_okna.htm" onClick="window.open('stranka_do_noveho_okna.htm', '', '');">

Nebo oba soubory do dvou nových oken?

<a href="#" onClick="window.open('stranka_do_noveho_okna1.htm', '', ''); window.open('stranka_do_noveho_okna2.htm', '', '');">

Nebo něco jiného?
Leo
To z vas budou mit uzivatele radost... Leo
bojars
Jedním odkazem dvě stránky

Ako uvažujem v týchto prípadoch (možno nielen) ja - návštevník:

- tú druhú stránku považujem za PopUp (vnútenú stránku), ešte bielu ju zatváram a "bojars Rank" je "-10" ...
Fred
No to by mě zajímalo k čemu to potřebuješ, můžeš taky dát normální odkaz na okno1 a okno2 může být popup co pověsíš na unload, ale lidi to fakt opruzuje(tečka). Nestačilo by Ti otevřít normální frameset a v něm ty dvě okna?
escaper
Profil *
"zdědi" sem web po předchůdci a ten byl strašně zmatkovej, takovy haluzárny sem ještě neviděl, frejmy nadefinovany hodně divoce a nemohl sem se v tom vyznat, proto sem to chtěl bez frejmu ale nakonec to cely předělávám, takže už je po problému, nechtěl jsem popup sám ho mám zablokovanej
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0