Autor Zpráva
ja
Profil *
ako by som urobil na stranke info o uzivatelovy? napr. aby tam bolaip adresa,nazov prehliadaca a krajina.aby to nebolo cez PHP...
Marty
Profil
Pokud nechceš PHP, tak jedině pomocí podobné technologie (JSP, ASP .NET), protože na tohle se přesně PHP používá.

Možná by ale někde bylo už něco hotového, každopádně nějaký serverový skriptovací jazyk se bude muset použít.
Timy
Profil
tak info o použitém prohlížeči třeba přes JS:
http://www.jakpsatweb.cz/javascript/priklady/navigator.explorer.html

ale IMHO to stejně je k ničemu
ja
Profil *
ako by som to teda urobil aby som to dal do html? pls dajte mi aj nejaky script alebo link lebo uz to hladam 4 hodiny a nemozem to najst PLS...
peta
Profil *
ja viz PHP, kdyz se tam na foru zeptas, jiste dostanes hafo scriptu.
Muzes se podivat, jestli neco nenajdev v odkazech Scripty, nebo PHP u mne
www.volny.cz/peter.mlich/www.htm
- ale ja to nepotreboval, zatim

Pomoci nePHP to muzes take, pomoci JS, ale tento udaj se zobrazi pouze uzivateli. Ty by sis to leda musel poslat a to zas PHP nebo jiny jazyk (ASP, CGI, ...)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0