Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 9. 2005, 08:31:38
Problem s Frame, Jak na Frame pres tabulky
|
||
Štefan Profil * |
#2 · Zasláno: 6. 9. 2005, 08:34:45
Ahoj mam problem a nevim jak na to, potrebuji napsat tyto dve stranky, Frame pres tabulky www.acornagency.com a www.mandisagency.com aby mi to slapalo na ruznem rozliseni ... asi jste jiz tento problem resili ale ja nevim jak na to prosim poradte. Dekuji! email: Stefan.m@centrum.cz ICQ: 226-903-335
|
||
peta Profil * |
#3 · Zasláno: 6. 9. 2005, 13:33:55
Štefan
nerozumim. priklady tabulek jsou na >> www.jakpsatweb.cz - HTML - tabulky << Pokud ti ten navod nestaci, rekni, v cem mas problem. Jinak druha stranka se zobrazuje uplne neskutecne, mam testovaci sirku 400px, a jsou tam texty pres sebe. Misto zapisu do tabulek se spis ted priklani k CSS. >> www.jakpsatweb.cz - CSS << a to konkretne jsou 2 metody - "float" a position, viz treba stranka //peter-mlich.wz.cz/x/jvl5b/ nebo ruzne odkazy pod --3 sloupce -- na www.volny.cz/peter.mlich/www.htm - je to ze spodu asi 100 radku, casem to nejak ocisluji. |
||
Štefan Profil * |
#4 · Zasláno: 6. 9. 2005, 15:05:55
PETA - Já se na to mrknu až přijedu domu z práce. Díky
|
||
Štefan Profil * |
#5 · Zasláno: 8. 9. 2005, 09:44:54
Problem je v tom ze bych rad Frame napsav v CSS ale nechak ten jazyk nechapu a potreboval bych priklad videl jsem ho na w3c ale nemuzu ho tam najit, poradil by jsi mi prosim?
|
||
stribny Profil * |
#6 · Zasláno: 8. 9. 2005, 14:59:47
kdyz chces delat v CSS, nevim proc pises v nadpisu neco o tabulkach..
CSS se clovek neuci pet minut -> asi ti nikdo "super rychle" rady a vysvetleni neda... |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0