| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| MartinM_93 Profil |
Ahojte,
měl jsem v hlavě jeden projekt na takový blog a směsici všeho možného. Přemýšlel jsem, že kromě reklam (nechci jich tam dávat moc) by se jako výdělek hodilo něakou čast webu spoplatnit, protožé některé sekce by za to i stály. Chtěl jsem to původně udělat sms třeba za 10 korun, ale abych si mohl založit účet třeba na Xpay.cz musím mít 18 let. Potom mě to napadlo udělat bankkovním převodem, ale platit takhle malé částky a ještě tak dlouho čekat je taky o ničem. Nemáte někdo nějaký tip jak spoplatnit určitou sekci rychle a účině bez nutnosti mít 18 let? |
||
| Miloš Profil |
#2 · Zasláno: 28. 8. 2010, 13:20:45
Domluvit se s někým z rodičů nebo s plnoletým sourozencem (máš-li nějakého) a napsat to na někoho z nich; zůstane to v rodině, takže je to po mém soudu čisté řešení.
Domluva s plnoletým kamarádem/kamarádkou je sice taky možná, ale je otázka, můžeš-li někomu natolik důvěřovat, aby se web napsal na něj. Osobně bych na tvém místě kamarády do takových kšeftů netahal, leda by šlo o velmi krátko přechodnou dobu (kdyby ti bylo třeba 17 a po max. roce by se to celé napsalo na tebe). |
||
|
Časová prodleva: 16 let
|
|||
0