Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
marfy Profil |
#1 · Zasláno: 15. 9. 2010, 15:51:22
Zdravíčko, mám na stránkách javascript (počasí) ... většinou se čeká na ten javascript a až pak se zobrazí obsah stránky.
Chci se zeptat, jak se dá udělat, aby se tento script načítal jako poslední.? ... Dát ho na konec kodu a nastylovat tam, kde má být? Díky za tipy |
||
jksdf Profil |
#2 · Zasláno: 15. 9. 2010, 15:53:16
|
||
Chamurappi Profil |
#3 · Zasláno: 15. 9. 2010, 15:57:05
Reaguji na marfyho:
„Dát ho na konec kodu“ Ano. „nastylovat tam, kde má být?“ Není nutné stylovat, skript může upravovat jinou již načtenou část dokumentu. (Ale pokud používá document.write a nemůžeš ho upravit, tak je stylování jednodušší.)
Reaguji na jksdfa: Nemá vliv na pořadí načítání. |
||
marfy Profil |
#4 · Zasláno: 15. 9. 2010, 21:50:09
Chamurappi:
trochu jsem zmatený, mám to zhruba nějak takto: 1<div id="leve menu"> <div id="leve menu">
<div id="pocasi_ico">
<script type="text/javascript" src="http://www.in-pocasi.cz/pocasi-na-web/pocasi-na-web.php?typ=modern&layout=pruh&region=0&barva-den=2086c0&barva-teplota=125b8b&dni=4&charset=windows-1250"></script>
</div>
</div>
Takže tu ten script upravit nemůžu, takže to nastyluju. Chápu dobře? |
||
Časová prodleva: 14 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0