Autor Zpráva
mildaL01
Profil
Zdravím, potřeboval bych prosím poradit, jak dál. Jsem začátečník. Vytvořil jsem formulář
<form>
<b>Jméno:</b><br>
<input name="jmeno" size="20"><br>
<b>Telefon:</b><br>
<input name="phone" size="20"><br>
<b>E-mail:</b><br>
<input type=text name="email" size="20"><br>
<b>Zpráva:</b><br>
<textarea name="text" rows="3" cols="30"></textarea><br>
<b>Přiložit soubor:</b><br>
<input type="file" name="attachment" size="25"></p>
<input type="submit" name="ODESLAT" value="ODESLAT">
<input type="reset" name="RESET" value="RESET">
</form>


a potřebuji:
1. aby se odesílal na můj mail d-club@seznam.cz
2. aby položky Jméno, E-mail a Telefon byly povinné
3. aby bylo možné posílat i soubory ve formátu wmv, swf, flv do velikosti cca 15 MB

PHP je pro mě zatím velkou neznámou, za každou radu a pomoc díky.
test
Profil
mildaL01:
Výsledky hledání „Formulář na mail PHP“ v Googlu:
 1 • Formulář odesílaný na e-mail | PHP
 2 • Formulář na mail, jak to udělat
 3 • PHP 10. - Formuláře a odesílání mailu - Webtvorba
 4 • PHP aneb Jak odeslat e-mail (1)
 5 • PHP triky - E-mailový formulář
 6 • Odeslání libovolného formuláře e-mailem (1.) -- PHP a MySQL ...
 7 • PHP - zpracování dat z formulářů | Interval.cz
 8 • webtip.cz - PHP v praxi, 24. díl - E-mail
ad48
Profil *
Reaguji na mildaL01:
Zatím vím jen jak udělat povinou jednu položku.
Stačí jen napsat tento kód:
<style>
#fontak{display: none}
</style>
<script>
function kontrola(){
a = document.formular.inputak.checked
if(a) document.styleSheets(0).disabled=false
if(a) location.href='javascript:document.write("Nejaká stránka...")'
else document.styleSheets(0).disabled=true
}
</script>
<div id="fontak">
<font color="red">Není vyplněno zaškrtávací políčko!!!</font>
</div>
<form name="formular">
Souhlasíte s podmínkami:
<input name="inputak" type="checkbox">
<input type="button" value="OK" onclick="kontrola()">
</form>

Zkus kliknout na: OK,a uvídíš co se stane.
Potom klikni na zaškrtávací políčko(tím ho zaškrtneš),a klikni na: OK,a stane se něco jineho. Co se potom stane,to uvidíš

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0