| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| kevin00 Profil |
Dobrý den,
ze stránky AnfyTeam jsem si stáhl utilitu pro tvorbu java appletů. Pomocí této utility jsem si vytvořil applet, který obsahuje soubory ajbut1.gif, anfy.class, AnWater.class, AnWater.jar, c_frame.gif (originální obrázek, na který je aplikován efekt), Lware.class a water.html (html soubor, kde je vidět aplikovaný efekt na obrázek c_frame.gif). Mám problém s aplikací appletu do www stránek. Mohl by mi někdo poradit, jak applet rozchodit ? Děkuji. Moderátor Chamurappi: Titulek „Java applet“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší. Moderátor Chamurappi: Přesouvám z kategorie JavaScript, protože s ním Java nesouvisí.
|
||
|
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
| Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 30. 9. 2010, 19:04:53
Reaguji na kevina00:
Mohl. Ale ne bez odkazu na živou ukázku nefunkčního stavu. |
||
|
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
| kevin00 Profil |
#3 · Zasláno: 3. 10. 2010, 23:53:41 · Upravil/a: kevin00
Ahoj,
nevím, jakou živou ukázku nefunkčního stavu mám sem vložit. Applet je třeba vidět na stránkách Nerez - logo vlvo nahoře. Takto bych chtěl, aby to vypadalo, ale nevím jak mám applet do www stránky vložit. |
||
| blaaablaaa Profil |
#4 · Zasláno: 4. 10. 2010, 08:22:11
Co treba kouknout do zdrojaku?
<applet archive="AnWater.jar" code="AnWater.class" width="84" height="220"> <param name="credits" value="Applet by Fabio Ciucci (www.anfyteam.com)"> <param name="res" value="1"> <param name="image" value="logo2.gif"> <param name="light" value="YES"> <param name="minlight" value="0"> <param name="maxlight" value="100"> <param name="autodesign" value="NO"> <param name="density" value="6"> <param name="fishnum" value="0"> <param name="cross" value="NO"> <param name="crossfactor" value="30"> <param name="rainsize" value="0"> <param name="rainfactor" value="10"> <param name="srainsize" value="0"> <param name="srainfactor" value="10"> <param name="fixdrop" value="NO"> <param name="fixdropX" value="0"> <param name="fixdropY" value="0"> <param name="fixdropS" value="0"> <param name="fixdropF" value="0"> <param name="pressure" value="400"> <param name="fluidmode" value="water"> <param name="interactive" value="YES"> <param name="overimg" value="NO"> <param name="overimgX" value="0"> <param name="overimgY" value="0"> <param name="textscroll" value="NO"> <param name="regcode" value="NO"> <param name="reglink" value="NO"> <param name="regnewframe" value="NO"> <param name="regframename" value="_blank"> <param name="statusmsg" value="Water applet"> <param name="memdelay" value="1000"> <param name="priority" value="6"> <param name="MinSYNC" value="2"> Sorry, your browser doesn't support Java(tm). </applet> |
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0