Autor Zpráva
akali
Profil *
Ahoj, jak děláte hlavičku na svém webu? Includujete ji do souboru a nebo ji do každého souboru vpisujete ručně?
panther
Profil
akali:
podobných témat tu je poslední dobou více, najdi si je. Používej to, co ti vyhovuje nejvíce.
Keeehi
Profil
akali:
Spíš to mám obráceně. Vytvořím si jakousi šablonu a do ní includuji obsah.
soucekgns
Profil
Když to budeš vypisovat ručně, a budeš chtít v té hlavičce změnit třeba jen obrázek, zblázníš se přepisováním:-)
A souhlasím s Keeehi, nejlepší je includovat obsah... Já to třeba dělám nejradši přes php (index.php?page=xy).
akali
Profil *
No, právě jsem zjistil, že potřebuji úpravu, proto se ptám Vás, odborníků, jak se to vůbec dělá :-)
panther
Profil
akali:
jsem zjistil, že potřebuji úpravu
úpravu čeho?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: