Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kuzmic11 Profil |
#1 · Zasláno: 4. 10. 2010, 23:59:14
Dobrý den
chttěl bych se zeptat jestli je možné na server, třeba www.neco.cz, umístit skript server.php, který by se při spuštění stránky klinet.php automaticky spustit?Jde to nějak provést?Děkuji za odpověď. |
||
kuzmic11 Profil |
#2 · Zasláno: 5. 10. 2010, 00:00:13
ten server www.neco.cz jsem zde napsal úplně náhodou, nemá to nic společného....
|
||
Keeehi Profil |
#3 · Zasláno: 5. 10. 2010, 00:18:23 · Upravil/a: Keeehi
Jde to provést tak, že do scriptu klient.php umístíte toto:
file_get_contents("www.example.com/server.php"); /*nebo*/ get_headers("www.example.com/server.php"); kuzmic11: „en server w>ww.neco.cz jsem zde napsal úplně náhodou“ Pro takovéto případy tu máme doménu example.com |
||
kuzmic11 Profil |
#4 · Zasláno: 5. 10. 2010, 09:14:16
Moment, možná jsem to špatně napsal,nebo to nechápu - za tu doménu se omlouvám:
Potřebuju aby když spustím www.example.com, se mi automaticky spustí skript server.php. Něml bych tedy někde uvést název toho server.php třeba v index.php aby věděl že se má spustit ten server.php? |
||
Bubák Profil |
#5 · Zasláno: 5. 10. 2010, 13:19:05
kuzmic11:
„Něml bych tedy někde uvést název toho server.php třeba v index.php aby věděl že se má spustit ten server.php?“ Ano, to je dobrý nápad. |
||
Keeehi Profil |
#6 · Zasláno: 5. 10. 2010, 16:38:26
kuzmic11:
„Něml bych tedy někde uvést název toho server.php třeba v index.php aby věděl že se má spustit ten server.php?“ Ano, zapomněl jsem to tam napsat. už jsem to opravil. Pokud zavoláte www.example.com/klient.php spustí se i www.example.com/server.php |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0